Κυμπουρόπουλος για τη «γλάστρα»: Η απάντησή μου στον κ. Τσίπρα είναι η πορεία μου!

Κυμπουρόπουλος για τη «γλάστρα»: Η απάντησή μου στον κ. Τσίπρα είναι η πορεία μου!

Παραδίδοντας μαθήματα ήθους και αξιοπρέπειας, ο Στέλιος Kυμπουρόπουλος αναφέρθηκε στα απαξιωτικά σχόλια που ακούστηκαν για εκείνον από τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας, που μέσα στη Βουλή τον αποκάλεσε «γλάστρα».

«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι ξέρω πολύ καλά τι έχω κάνει, αυτό το ταξίδι το διάλεξα εγώ και έχω δίπλα μου μια ομάδα που το πιστεύει» είπε σε συνέντευξή του το μεσημέρι της Πέμπτης ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα που είπε γι' αυτόν: «Σε ό,τι αφορά και τον συμπαθή υποψήφιό σας τον κύριο Κυμπουρόπουλο, τον οποίο τον σέβομαι και τον τιμώ. 


Όμως έχω την αίσθηση ότι εσείς δεν τον σέβεστε αρκετά και δεν τον τιμάτε κύριε Μητσοτάκη, διότι τον περιφέρετε ως "γλάστρα" δεξιά και αριστερά και περιφέρετε την αναπηρία του. Τον χρησιμοποιείτε ως προεκλογικό εργαλείο, αυτό κάνετε όλες αυτές τις ημέρες».





«Αυτοί οι άνθρωποι που είναι κοντά μου ξέρουν τι θέλει και ποιος είναι ο Στέλιος, αυτή είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση, χαρά και ό,τι βλέπεις έχει γίνει από μια ομάδα που ξενυχτάει, έχει αφήσει οικογένειες για να στηρίξει το όνειρό μου» είπε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1 και τόνισε: «Δεν θα επέτρεπα ποτέ να με εκμεταλλευτούν». 


Όταν μάλιστα ρωτήθηκε τι θα απαντούσε στον Αλέξη Τσίπρα εάν τον συναντούσε, είπε: «Έχω απαντήσει και θεωρώ ότι η απάντησή μου είναι η πορεία μου, που έχει ξεκινήσει από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου. Ευτυχώς ο κόσμος αποφασίζει και δείχνει ποια είναι η πραγματικότητα».

Χθες εξάλλου, ο υποψήφιος της ΝΔ βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη και κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης είπε σχολιάζοντας την αναφορά του πρωθυπουργού πως είναι ντροπή να κρίνεται για κάτι άλλο πέραν από τις απόψεις και τις προτάσεις του. Είπε ακόμα πως «είναι άδικο να αποτυπώνεται η προσπάθεια μου με αυτόν τον τρόπο. 

Ότι δηλαδή ο πρόεδρος της ΝΔ με εκμεταλλεύεται, αφού μπορώ και θέλω να είμαι κοντά στον κόσμο και να διαδώσω το όνειρο μου και την θέληση μου να κάνω κάτι για την Ελλάδα μας. Δεν ζητάω τη λύπη σας. Ζητάω να καταλάβετε ποιος είμαι και τι θέλω να κάνω αν και εφόσον καταφέρω να φτάσω στην Ευρωβουλή. Ζητάω την στήριξη σας», ανέφερε ο κ. Κυμπουρόπουλος.


Όπως ανέφερε στόχος του είναι να αλλάξει η πολιτική σκέψη στην Ευρώπη.«Θέλω να αλλάξω την πολιτική σκέψη και ακολουθώ το παράδειγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όταν ο Τσίπρας είπε ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν, ο Μητσοτάκης λέει είμαστε εδώ ανοιχτοί να επικοινωνήσουμε και να κάνουμε διάλογο. Αυτήν την πολιτική θέλω ν’ ακολουθήσω».

epirusblog.gr
5 of 5
Κυμπουρόπουλος για τη «γλάστρα»: Η απάντησή μου στον κ. Τσίπρα είναι η πορεία μου!
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 7229141120644092145
item