Γιάννενα: Εγκαινιάζονται σήμερα οι νέες υποδομές του γηπέδου Γιάννενα: Εγκαινιάζονται σήμερα οι νέες υποδομές του γηπέδου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Εγκαινιάζονται σήμερα οι νέες υποδομές του γηπέδου

Γιάννενα: Εγκαινιάζονται σήμερα οι νέες υποδομές του γηπέδου
Το Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» παραδίδεται στο κοινό και τους συλλόγους, με νέες υποδομές. 
Νέος αγωνιστικός χώρος, καινούργιο ταρτάν στίβου, νέα στέγαστρα στις κερκίδες, καινούργιες υποδομές (θέρμανση, κλιματισμός, στρώματα, εμπόδια κ.λπ.), νέα είσοδος, με ανακαινισμένα τα κτίρια στο δυτικό πέταλο, προς την οδό Πινδάρου.
Τα εγκαίνια των νέων «Ζωσιμάδων» θα γίνουν σήμερα
Τετάρτη στις 15.00, στην έναρξη μιας από τις μεγάλες διοργανώσεις που θα φιλοξενήσει το γήπεδο, το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα στίβου. 
Σε επιστολή του Προέδρου της Ε.Δ. του ΠΕΑΚ Ιωαννίνων Βαγγέλη Παλατζίδη με αφορμή την τελετή εγκαινίων του ταρτάν στο Εθνικό Στάδιο «Ζωσιμάδες» και τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου, αναφέρεται:
«Με την τελετή εγκαινίων του ταρτάν στο Εθνικό Στάδιο «Ζωσιμάδες» εκπληρώνουμε μια  δέσμευση της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στους πολίτες των Ιωαννίνων. 
Ένα όνειρο για όλους όσοι αγαπούν τον αθλητισμό, για όλους όσους θέλουν να βλέπουν την πόλη τους να προοδεύει. Ένα μεγάλο έργο που οραματίστηκε η τοπική κοινωνία και τελικά υλοποιήθηκε.
Δυστυχώς την Κυριακή που μας πέρασε κάποιοι θερμόαιμοι οπαδοί στο όνομα της υποτιθεμένης αγάπης τους  για την ομάδα προσπάθησαν να το καταστρέψουν. Αυτό που αγαπάμε όμως δεν το χαλάμε, το σεβόμαστε, το προσέχουμε, το προστατεύουμε. 
Με τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου στο Εθνικό Στάδιο και τη συμμετοχή δεκάδων εφήβων, μπορεί να σταλεί  ένα ηχηρό  μήνυμα ότι υπάρχει ο σωστός αθλητισμός στη χώρα μας, ο αθλητισμός που δεν είναι θύμα της βίας και των συμφερόντων, ο  αθλητισμός που είναι γιορτή μαζικής συμμετοχής, που προσφέρει θέαμα, χαρά, ικανοποίηση και αναδεικνύει τα φίλαθλα αισθήματα και τον πολιτισμό».
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Εγκαινιάζονται σήμερα οι νέες υποδομές του γηπέδου
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2825213193855144477
Σχόλια
item