Γιάννενα: ΜΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑ-" Προεκλογικά πυροτεχνήματα μιας κυβέρνησης που πνέει τα λοίσθια!" Γιάννενα: ΜΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑ-" Προεκλογικά πυροτεχνήματα μιας κυβέρνησης που πνέει τα λοίσθια!" | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: ΜΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑ-" Προεκλογικά πυροτεχνήματα μιας κυβέρνησης που πνέει τα λοίσθια!"

Γιάννενα: ΜΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑ-" Προεκλογικά πυροτεχνήματα μιας κυβέρνησης που πνέει τα λοίσθια!"
Το άρθρο της Μαρίας Κεφάλα έχει ως εξής: Εξαγγελίες ψηφοθηρικού χαρακτήρα και προεκλογικά πυροτεχνήματα που δείχνουν την αγωνία του απερχόμενου πρωθυπουργού. Και σαν να μην έφτανε αυτό, μία κυβέρνηση που ο εκλογικός της κύκλος στο ακρότατό του όριο τελειώνει το 2019 τον Σεπτέμβριο, δεσμεύει και την επόμενη κυβέρνηση με εξαγγελίες για το 2020.

Είναι σημαντικό πάντως το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας κατάλαβε επιτέλους την αναγκαιότητα μείωσης της φορολογίας και υιοθέτησε προτάσεις της ΝΔ!! Ακόμη όμως δεν έχει καταλάβει πόσο πίσω πήγε τη χώρα και την οικονομία, όταν από το Ζάππειο(!) ανακοινώνει μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση το 2019, μέτρο που η κυβέρνηση της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά είχε επιβάλει στο τέλος του 2014!

Ή νομίζει ότι κανείς δε θυμάται : o Την κατάργηση του Μνημονίου με ένα νόμο-ένα άρθρο που υποσχόταν ενώ έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο τρίτο και πιο σκληρό Μνημόνιο το καλοκαίρι του 2015; Ή την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ που έταζε;

Ή το κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη που η κυβέρνησή του μετέτρεψε σε κανένα σπίτι σε χέρια ιδιοκτήτη; Ή το «Όχι» στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, την οποία υποθήκευσε για 99 χρόνια; Ή τα νταούλια που θα χτυπούσε για να χορεύουν οι αγορές (Με φόβητρο ένα πιθανό Grexit πίστευε ότι θα τρόμαζε τις διεθνείς Αγορές);

Ή την «περήφανη» διαπραγμάτευση των πρώτων μηνών που οδήγησε τη χώρα σε capital controls, ενώ κ. Τσίπρας αντιλήφθηκε ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικων Β. Σόιμπλε όχι μόνο δεν τρόμαζε από ένα Grexit, αλλά το επιδίωκε κιόλας; Αυτή η τακτική του στοίχισε στη χώρα 86 δισ. Ευρώ. Αφού γονάτισε τις επιχειρήσεις, διέλυσε τους ελεύθερους επαγγελματίες και όλη την παραγωγική υποδομή της χώρας.

Και όλα αυτά είναι ένα δείγμα από τα έργα και τις ημέρες της «πρώτης φοράς αριστερά» κυβέρνησης του κ.Τσίπρα. 

Προσπαθεί λοιπόν να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα για το πρόσωπό του ειδικά μετά και από τα τελευταία γεγονότα, όπως: το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ-ντοκουμέντο του Αλέξη Παπαχελά για το έγκλημα στο Μάτι και τον κυβερνητικό τραγέλαφο, τη χυδαία επίθεση Πολάκη εναντίον του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, την προκλητική κάλυψη Πολάκη από τον Τσίπρα, με τσικουδιές, χορούς και μαντινάδες στις πασχαλινές διακοπές του πρωθυπουργού στην Κρήτη, αγκαλιά με τον καθ΄έξιν υβριστή υπουργό του, τις «ατυχείς» επιλογές στο ευρωψηφοδέλτιο, π.χ. η Μυρσίνη Λοΐζου (πιστεύει ότι τα θύματα της 17Ν θα έπρεπε να σηκωθούν και να ζητήσουν συγγνώμη..), καθώς και τις “φτωχικές” διακοπές του πρωθυπουργού μας στην θαλαμηγό εφοπλιστή και συγκεκριμένα στο χλιδάτο σκάφος της οικογένειας Παναγόπουλου! 

(Η ίδια η κα Παναγοπούλου, παραδέχθηκε το σκάφος «Odyssey» παραχωρήθηκε στην οικογένεια του πρωθυπουργού «επειδή ο σύζυγός της διαπίστωσε ότι ο κ. Τσίπρας ήταν κουρασμένος και… χρειαζόταν ανάπαυση»). 

Ο ελληνικός λαός σύντομα θα τον στείλει για ξεκούραση διαρκείας…

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: ΜΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑ-" Προεκλογικά πυροτεχνήματα μιας κυβέρνησης που πνέει τα λοίσθια!"
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1375590253784481971
Σχόλια
item