Δώρισαν λεωφορείο για την μαθητική κοινότητα στους Βουλιαράτες - Φωτογραφίες Κύριο Δώρισαν λεωφορείο για την μαθητική κοινότητα στους Βουλιαράτες - Φωτογραφίες Κύριο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δώρισαν λεωφορείο για την μαθητική κοινότητα στους Βουλιαράτες - Φωτογραφίες Κύριο

             Ήπειρος: Δώρισαν λεωφορείο για την μαθητική κοινότητα στους Βουλιαράτες - Φωτογραφίες Κύριο
Η αποστολή με επικεφαλής τον πρόεδρο του Ιστορικού Propeller Club Port of Piraeus ταξίδεψαν προκειμένου να παραδώσουν οι ίδιοι το λεωφορείο 24 θέσεων για την κάλυψη των αναγκών της μαθητικής κοινότητας. 
Σε κλίμα έντονης συγκίνησης έγινε η παράδοση του λεωφορείου για τους μαθητές του σχολείου της μειονότητας, από τον πρόεδρο του Ιστορικού Propeller Club Port of Piraeus και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Γιώργο Ξηραδάκη καθώς και μελών του διοικητικού συμβουλίου.
Η διευθύντρια του σχολείου ευχαρίστησε από καρδιάς τον πρόεδρο και τα μέλη του Propeller Club για την δωρεά του λεωφορείου που θα λύσει τα προβλήματα μεταφοράς.
Είχε προηγηθεί το Οδοιπορικό Υγείας και Αλληλεγγύης στους Βουλιαράτες με συντονιστή το Επ. Καθηγητή Καρδιολογίας κ. Στέφανο Φούσα και συμμετέχοντες γιατρούς όλων των ειδικοτήτων που εξέτασαν και ενημέρωσαν όλους τους μαθητές αλλά και τους κατοίκους του χωριού. 
Παρόντες επίσης ήταν και ο τέως υπουργός Αντώνης Φούσας, ο δήμαρχος Πωγωνίου Κώστας Καψάλης και άλλοι.
Οδοιπορικό: Έλενα Στάμου 
epirusonline.gr
epirusblog.gr
5 of 5
             
Δώρισαν λεωφορείο για την μαθητική κοινότητα στους Βουλιαράτες - Φωτογραφίες Κύριο
epirusblog.gr
5 of 5
             
κοινωνία 629485377992098578
Σχόλια
item