Ειρήνη Παπαδοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Είναι ξανά μαζί!

Ειρήνη Παπαδοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Είναι ξανά μαζί!
Μία νέα αρχή αποφάσισαν να κάνουν στη σχέση τους η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης, καθώς ένα περίπου χρόνο μετά τον χωρισμό τους αποφάσισαν από κοινού να δώσουν μία νέα ευκαιρία στη σχέση τους και έτσι εδώ και λίγο καιρό είναι και πάλι μαζί.
Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας υπήρξαν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz που όμως απέφευγε να μιλά για την προσωπική του ζωή. 
Τι και αν τα φλας των φωτογράφων τους είχαν «τσακώσει» πολλές φορές μαζί, εκείνοι ζούσαν τον έρωτά τους χωρίς να μιλάνε δημόσια για την όμορφη σχέση που τους συνέδεε.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της εφημερίδας «Real», η εκρηκτική τραγουδίστρια υπέκυψε στο έντονο φλερτ του πρώην συντρόφου της, με τους δυο τους εδώ και λίγο καιρό να ζουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους. 
Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2010 και ήταν μαζί μέχρι τον Απρίλιο του 2018, όταν δηλαδή τα γκρίζα σύννεφα έπληξαν τον δεσμό τους. 
Η Ειρήνη λάμπει από ευτυχία και έχει κάθε λόγο να χαμογελά, αφού τόσο η προσωπική της ζωή όσο και η επαγγελματική της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.
Εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα!
epirusblog.gr
5 of 5
Ειρήνη Παπαδοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Είναι ξανά μαζί!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1443036452378445191
item