Συνάντηση Αναστασιάδη - Αποστολάκη για την κυπριακή ΑΟΖ Συνάντηση Αναστασιάδη - Αποστολάκη για την κυπριακή ΑΟΖ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Συνάντηση Αναστασιάδη - Αποστολάκη για την κυπριακή ΑΟΖ

Συνάντηση Αναστασιάδη - Αποστολάκη για την κυπριακή ΑΟΖ

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, αντάλλαξαν σήμερα το πρωί απόψεις για την έκρυθμη κατάσταση που προκαλεί η Τουρκία και την παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των νόμιμων δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό της Κυπριακής Προεδρίας της Δημοκρατίας στο twitter αναφέρεται πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχτηκε σήμερα τον κ. Αποστολάκη και πως έγινε «ανταλλαγή απόψεων για την έκρυθμη κατάσταση που προκαλεί η Τουρκία και την παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των νόμιμων δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας».


Ο Πρόεδρος @AnastasiadesCY δέχτηκε σήμερα τον Έλληνα Υπουργό Άμυνας κ. Ευάγγελο Αποστολάκη.

Ανταλλαγή απόψεων για την έκρυθμη κατάσταση που προκαλεί η Τουρκία και την παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των νόμιμων δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.
See Προεδρία της ΚΔ's other Tweets

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Αποστολάκης θα συμμετάσχει αργότερα σήμερα στις εργασίες του 5ου Διακυβερνητικού Συμβουλίου Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου. Επίσης αυτή την ώρα έχει συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογο του Σάββα Αγγελίδη.
epirusblog.gr
5 of 5
Συνάντηση Αναστασιάδη - Αποστολάκη για την κυπριακή ΑΟΖ
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 9167954077774886449
Σχόλια
item