Οι πρώτες φωτογραφίες της νέας βασίλισσας της Ταϊλάνδης- Πεσμένη στο πάτωμα, στα πόδια του βασιλιά

Οι πρώτες φωτογραφίες της νέας βασίλισσας της Ταϊλάνδης- Πεσμένη στο πάτωμα, στα πόδια του βασιλιά

Λίγες ώρες μετά την απρόσμενη ανακοίνωση ότι η Ταϊλάνδη έχει νέα βασίλισσα, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την Σουτίντα, καθώς το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της.

Η μία από αυτές, προκαλεί αίσθηση στη Δύση, αφού η νέα βασίλισσα είναι πεσμένη στο πάτωμα, μπροστά στα πόδια του βασιλιά. Ηταν μέρος του τελετουργικού. 

Η Σουτίντα έδωσε στον βασιλιά λουλούδια και αρωματικά στικ και εκείνος της απένειμε τα παραδοσιακά δώρα που σχετίζονται με τον θρόνο, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Η βασίλισσα της Ταϊλάνδης στα πόδια του βασιλιά
Η νέα βασίλισσα της Ταϊλάνδης, πεσμένη στα πόδια του βασιλιά, δέχεται τα δώρα του

Ο βασιλιάς Μάχα Βατζιραλόνγκορν και η Σουτίντα υπέγραψαν τα πιστοποιητικά του γάμου τους σε τελετή που έγινε στο παλάτι, την Τετάρτη. Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν η αδελφή του βασιλιά, πριγκίπισσα Σίριντχορν και ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης.

Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης υπογράφει δίπλα στη βασίλισσα
Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ταϊλάνδης υπέγραψαν το πιστοποιητικό του γάμου τους

Η απρόσμενη ανακοίνωση του γάμου έγινε λίγα 24ωρα πριν από την καθυστερημένη στέψη του βασιλιά. Θα γίνει το τριήμερο 4-6 Μαΐου, περίπου 2,5 χρόνια μετά την άνοδό του στον θρόνο, έπειτα από τον θάνατο του πατέρα του, Μπουμίμπολ Αντουλιαντέι. 

Ο 66χρονος βασιλιάς της Ταϊλάνδης και η 40χρονη σύζυγός του και βασίλισσα πλέον, γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια πτήσης, την εποχή που εκείνη εργαζόταν ως αεροσυνοδός στην Thai Airways.

Η βασίλισσα της Ταϊλάνδης υπογράφει δίπλα στον βασιλιά
Η επίσημη τελετή έγινε στο παλάτι

Το 2014, όταν ακόμη εκείνος ήταν διάδοχος του θρόνου της Ταϊλάνδης, την έκανε επικεφαλής των σωματοφυλάκων της και στη συνέχεια την έκανε στρατηγό και επικεφαλής της προσωπικής φρουράς του, όταν έγινε βασιλιάς. 

Αυτός είναι ο τέταρτος γάμος για τον Μάχα Βατζιραλόνγκορν.

Φωτογραφίες: AP

epirusblog.gr
5 of 5
Οι πρώτες φωτογραφίες της νέας βασίλισσας της Ταϊλάνδης- Πεσμένη στο πάτωμα, στα πόδια του βασιλιά
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 8752674138383558852
item