Απίστευτες σκηνές στην Κρήτη: Αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση με... σούβλα και τσιμεντόλιθους

Απίστευτες σκηνές στην Κρήτη: Αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση με... σούβλα και τσιμεντόλιθους

Απίστευτες σκηνές έζησαν αστυνομικοί στα Καμίνια του Ηρακλείου Κρήτης, όταν κλήθηκαν να κάνουν μία σύσταση για διατάραξη κοινής ησυχίας, τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς και δέχθηκαν επίθεση με μία... μεταλλική σούβλα.

Οπως υποστηρίζουν οι αστυνομικοί, πήγαν να κάνουν μια απλή σύσταση και λίγο έλειψε να χάσουν τη ζωή τους. 

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι κατηγορούμενοι κυνηγούσαν τους αστυνομικούς να τους... σουβλίσουν με τη σούβλα του αρνιού, την οποία μάλιστα κάποιοι χρησιμοποίησαν και σαν «ακόντιο» ή «δόρυ», εκτοξεύοντας την κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ταυτόχρονα προσπαθούσαν να προστατευθούν από την ρίψη τσιμεντόλιθων, καρεκλών και καδρονιών.

Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου κάθονται 4 άτομα, 3 άνδρες και μια γυναίκα, με τις κατηγορίες, μεταξύ άλλων: της διακεκριμένης περίπτωσης αντίστασης κατά της Αρχής τελεσθείσας από κοινού και από περισσότερα πρόσωπα που έφεραν αντικείμενα με τα οποία ήταν δυνατόν να προκληθεί σωματική βλάβη, καθώς και της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και κατά συρροή.

Τα όσα πρωτοφανή έζησαν, περιέγραψαν οι ίδιοι οι αστυνομικοί στο δικαστήριο. Όπως είπαν, δεν ήταν μόνο ότι προσπάθησαν να τους τραυματίσουν με τη σούβλα, αλλά εκσφενδόνιζαν εναντίον τους ότι έβρισκαν μπροστά τους, όπως τσιμεντόλιθους, καρέκλες και μπαταρίες μηχανής!

«Είχαν απίστευτο μίσος εναντίον μας, επειδή είμαστε αστυνομικοί», υπογράμμισαν μεταξύ άλλων οι μάρτυρες, αναφέροντας ότι αν είχαν καταφέρει να τους χτυπήσουν με τη σούβλα «θα ήμασταν τελειωμένοι»!

Επεσήμαναν πως χτυπήθηκαν από τα διάφορα άλλα αντικείμενα που εκτοξεύτηκαν εναντίον τους, ωστόσο δεν πήγαν στο νοσοκομείο για να λάβουν σχετική γνωμάτευση. 

Οι αστυνομικοί υποστήριξαν - απαντώντας σε σχετική ερώτηση δικηγόρου υπεράσπισης- ότι οι κατηγορούμενοι δεν έδειχναν να έχουν καταναλώσει αλκοόλ, ούτε παρουσίαζαν κάποια...αστάθεια όταν τους σημάδευαν με τη σούβλα!

Συγκεκριμένα, για τη γυναίκα κατηγορούμενη τόνισαν ότι έδειχνε να έχει «ηγετικό ρόλο» στο επεισόδιο, καθώς ήταν αυτή που απηύθυνε παραινέσεις στους υπόλοιπους για την..επίθεση, ενώ ήταν και αυτή που ανέβηκε πάνω στο περιπολικό και έσπασε ένα φανάρι!

«Δεχόμαστε επίθεση από παντού. Από τύχη γλιτώσαμε τα χειρότερα» ανέφερε χαρακτηριστικά ένας από τους αστυνομικούς.




epirusblog.gr
5 of 5
Απίστευτες σκηνές στην Κρήτη: Αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση με... σούβλα και τσιμεντόλιθους
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 8275167802445514426
item