5+1 low budget ταξίδια στον κόσμο για το 2019!

5+1 low budget ταξίδια στον κόσμο για το 2019!
Κάναµε µια έρευνα για τα «ταξίδια της χρονιάς» όπερ σηµαίνει πολυπόθητοι προορισµοί και παράλληλα low budget!
Εδώ συγκεντρώσαµε 6 µέρη του κόσµου που βρίσκονται ψηλά στις ταξιδιωτικές ατζέντες και το 2019 είναι η κατάλληλη στιγµή για να πάτε! 
Δείτε τη λίστα των προορισµών αλλά και όλες εκείνες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ετοιµάσετε ένα low cost dream trip! Άλλα περισσότερο εξωτικά άλλα πιο γνώριµα το σίγουρο είναι ότι µιλάµε για νέες εµπειρίες και τα καλύτερα deals και µάλιστα σε high season!
Από την Κατερίνα Ρίγκου (krigou@dousiscom.gr)

Βελιγράδι, Σερβία

Βελιγράδι low budget ταξίδια
Η γειτονική χώρα και η πρωτεύουσα της, το Βελιγράδι, είναι ένας προσιτός προορισµός, ιδανικός για city break και παράλληλα µια ευχάριστη έκπληξη!
Λίγες µέρες µόνο και αρκετό περπάτηµα είναι αρκετά για να «ανακαλύψετε» και να «ζήσετε» το πανέµορφο Βελιγράδι! 
Μπορεί τα γεγονότα του πρόσφατου παρελθόντος να έχουν αφήσει σκληρά, τα σηµάδια και τις µνήµες αλλά οι Σέρβοι κοιτάνε µπροστά και είναι διατεθειµένοι να προχωρήσουν.
Κάθε εποχή είναι κατάλληλη για ένα ταξίδι µέχρι το Βελιγράδι, µε την Άνοιξη και το Καλοκαίρι να προτιµώνται. 

Λοτζ, Πολωνία

Λοτζ low budget ταξίδια
Η Λοτζ, η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Πολωνίας χτισμένη στη καρδιά της χώρας, εντυπωσιάζει με το μεσαιωνικό της στυλ είναι μια έκπληξη για τον επισκέπτη! 
Τα αριστοκρατικά αρχοντικά και οι ατμοσφαιρικές συνοικίες γοητεύουν ενώ τα ιστορικά μνημεία στέκουν αγέρωχα για να «ζωντανεύουν» και να θυμίζουν τη μακραίωνη ιστορία της πόλης.
Νεπάλ
Νεπάλ low budget ταξίδια
Κάτω από το Έβερεστ, το Νεπάλ, η πατρίδα του Βούδα και ο διακαής πόθος των απανταχού ορειβατών και πεζοπόρων, είναι ο νούµερο ένα προορισµός του κόσµου για trekking στις ορεινές διαδροµές των Ιµαλαΐων.
Θα ξεκινήσετε από την πρωτεύουσα, το Κατµαντού, µια πόλη που «ταλαντεύεται» µεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος που θα σας εξασφαλίσει την πρώτη επαφή µε την παράδοση και τον αυθεντικό τρόπο ζωής των ντόπιων και θα αποτελέσει το κατάλληλο ορµητήριο για να εξερευνήσετε αυτό τον πανέµορφο τόπο.
Το Νεπάλ όµως πάνω απ’ όλα, είναι ο καλύτερος προορισµός του κόσµου αν είστε λάτρεις των βουνών… 

Μπουένος Άιρες, Αργεντινή

Μπουένος Άιρες low budget ταξίδια
Μια εµπειρία ζωής… που φέτος είναι ευκαιρία να πραγµατοποιήσετε! Tο θαυµάσιο, χαρακτηριστικό για το Μπουένος Άιρες, τοπίο βουνών και λιµνών θα σας εντυπωσιάσει…
Πέραν αυτού, τι να πρωτοπεί και τι να πρωτοδεί κανείς στο µαγικό Μπουένος Άιρες… µε την πλούσια ιστορία και τους παθιασµένους ανθρώπους του! Μια µητρόπολη του κόσµου που δεν εφησυχάζει ποτέ, θα σας προσφέρει απλόχερα εµπειρίες ζωής! 
Μια πόλη µε 2 όψεις… Η σύγχρονη, κοσµοπολίτικη πλευρά, µια πρωτεύουσα που σφύζει από ζωή και από την άλλη µια ατµοσφαιρική πόλη γεµάτη παλιά καλοδιατηρηµένα κτήρια και την κουλτούρα της διάχυτη παντού…
Αρμενία
Αρμενία low budget ταξίδια
Με την ιστορία της να πηγαίνει 3000 χρόνια πίσω στο χρόνο, η Αρµενία είναι ένας προορισµός εκτός πεπατηµένης, αυθεντική και µυστηριακή µε πολλές ιστορίες να διηγηθεί στους επισκέπτες της και να τους εξασφαλίσει ένα συναρπαστικό ταξίδι στην καρδιά της Ευρασίας.
Η Αρµενία φηµίζεται για τα εντυπωσιακά µνηµεία παγκόσµιας κληρονοµιάς και τους φιλόξενους ανθρώπους της ενώ σίγουρα συµπεριλαµβάνεται στα low cost ταξίδια. 
Ακόµα όµως ένας λόγος να την επιλέξετε είναι το γεγονός ότι η Aegean πραγµατοποιεί απευθείας πτήσεις από την Αθήνα στην πρωτεύουσα της, Γεβεράν (Yerevan) και µάλιστα σε πολύ προσιτές τιµές!
Πανέµορφος τόπος, ιστορικός, αυθεντικός, φιλόξενος, οικονοµικός και εύκολα προσβάσιµος! Σίγουρα έχει τα προσόντα να «σκαρφαλώσει» σε υψηλές θέσεις της ταξιδιωτικής σας λίστας!
Καμπότζη
Καμπότζη low budget ταξίδια
Αν αναζητάτε την περιπέτεια, τις εμπειρίες, τις (πολύ) διαφορετικές κουλτούρες, η Καμπότζη σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει! 
Η ασιατική χώρα είναι γνωστή και ως η «Χώρα του Νερού», όχι µόνο γιατί ο ποταμός Mekong τη διατρέχει από το Βορρά μέχρι το Νότο αλλά επειδή εδώ βρίσκεται και ένας από τους πιο σημαντικούς υγρότοπους της Ανατολής, η λίμνη Tonle Sap µε 1300 είδη ψαριών και πάρα πολλά αποδημητικά πουλιά! 
Η Καμπότζη έχει πρωτεύουσα το Πνομ Πεν ενώ πανέμορφη είναι και η επαρχία Σιέμ Ριπ -εδώ βρίσκεται και η λίμνη Tonle Sap. Γενικά, πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα, αυθεντικά και παρθένα μέρη του κόσμου!

epirusblog.gr
5 of 5
5+1 low budget ταξίδια στον κόσμο για το 2019!
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 373150046291201055
item