Τα 4 ομορφότερα καφέ του Παρισιού και που θα τα βρείτε! Τα 4 ομορφότερα καφέ του Παρισιού και που θα τα βρείτε! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα 4 ομορφότερα καφέ του Παρισιού και που θα τα βρείτε!

Τα 4 ομορφότερα καφέ του Παρισιού και που θα τα βρείτε!
Βρίσκεστε στο Παρίσι και μετά τις ατελείωτες ώρες περιπλάνησης στους δρόμους και τα μουσεία του, θέλετε να κάνετε ένα όμορφο διαλειμματάκι για καφέ… Γι’αυτό είμαστε εμείς εδώ! 
Μετά από αναζήτηση σας βρήκαμε τέσσερα πολύ όμορφα σημεία για να πιείτε τον καφέ σας και όχι μόνο.
Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα ομορφότερα καφέ του Παρισιού, που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Και αφού δείτε ποια είναι τα ομορφότερα, γνωρίστε και τα θρυλικά cafe bistrot του Παρισιού!

1. Café de FloreCafe de Flore, Παρίσι

Το πιο διάσημο καφέ του Παρισιού και στέκι των διασήμων. Επισκεφτείτε το και ποιος ξέρει ποιον διάσημο μπορεί να συναντήσετε! Θα το βρείτε στη περιοχή Saint-Germain στην Αριστερή Όχθη του Σηκουάνα.
Διεύθυνση: 172 Boulevard Saint-Germain

2. La Maison RoseLa Maison Rose, Μονμάρτη, Παρίσι

Το ¨ροζ σπίτι¨ θα το δείτε να «ποζάρει» σε πολλές φωτογραφίες στο διαδίκτυο και στα social media, αφού το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. 
Θα το βρείτε στην περιοχή της Μονμάρτης, πίσω από τη διάσημη Βασιλική της Ιερής Καρδιάς (Sacré-Coeur).
Διεύθυνση: 2 Rue de l’Abreuvoir

3. Pink MammaPink Mamma Paris, Παρίσι

Μια ιταλική πινελιά στο Παρίσι! Αν και φημίζεται για τον ιταλικό καφέ και την ιταλική κουζίνα, ενώ εσείς βρίσκεστε στη Γαλλία… ο χώρος του θα σας συναρπάσει. 
Θα το βρείτε στη περιοχή St. Georges στο 9ο διαμέρισμα του Παρισιού.
Διεύθυνση: 20bis Rue de Douai

4. Au Vieux Paris d’Arcoleομορφότερα καφέ του Παρισιού

Ένα όμορφο παριζιάνικο χρωματιστό καφέ που τραβάει τα βλέμματα των περαστικών, αλλά και αγαπημένο στέκι των ντόπιων. Θα το βρείτε στο Ile de la Cité, πολύ κοντά στη Παναγία των Παρισίων.
Διεύθυνση: 24 Rue Chanoinesse
Θα ταξιδέψετε στο Παρίσι και χρειάζεστε όλες τις πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αυτό το ταξίδι χωρίς δυσκολίες; Τότε διαβάστε στο travelstyle.gr:
epirusblog.gr
5 of 5
Τα 4 ομορφότερα καφέ του Παρισιού και που θα τα βρείτε!
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 3369673372874401865
Σχόλια
item