Γιάννενα: Πολιτική εκδήλωση του ΜέΡΑ25 με τον Γιάνη Βαρουφάκη Γιάννενα: Πολιτική εκδήλωση του ΜέΡΑ25 με τον Γιάνη Βαρουφάκη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Πολιτική εκδήλωση του ΜέΡΑ25 με τον Γιάνη Βαρουφάκη

Γιάννενα: Πολιτική εκδήλωση του ΜέΡΑ25 με τον Γιάνη Βαρουφάκη

Με ομιλητή τον Γραμματέα του Γιάνη Βαρουφάκη θα πραγματοποιηθεί η πολιτική εκδήλωση του ΜέΡΑ25 την Πέμπτη 16 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Grand Serai. 

Θα προλογίσει η ευρωβουλευτής του κόμματος και υποψήφια στις ευρωεκλογές Σοφία Σακοράφα.

Το ΜέΡΑ25 καλεί όλους τους πολίτες να δώσουν «βροντερό παρών ως απάντηση στη χρεοδουλοπαροικία, που μας επέβαλαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις και να στηρίξουν με την ψήφο τους το ΜέΡΑ25, που απαντά με το μοναδικό ρεαλιστικό πρόγραμμα, ριζικών αλλά εφαρμόσιμων πολιτικών, τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε πρόσκληση.

Σε δελτίο τύπου, τονίζεται, ακόμη, ότι το ΜέΡΑ25 είναι το μοναδικό κόμμα που αντιμετωπίζει τις ευρωεκλογές όχι ως πρόβα τζενεράλε εθνικών εκλογών αλλά με την ίδια σημασία που αντιμετωπίζει και τις εθνικές εκλογές. 


«Είναι το μόνο κόμμα που κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με το ίδιο, συνεκτικό, ενιαίο προεκλογικό πρόγραμμα –τη Νέα Συμφωνία για την Ευρώπη – που συνέγραψαν συνεργατικά και συμμετοχικά, αρχής γενομένης το 2016, πάνω από 200.000 προοδευτικοί ευρωπαίοι πολίτες από όλες τις χώρες της ΕΕ. 

Σε αυτές τις ευρωπαϊκές και εθνικές εκλογές ψηφίζουμε Μέρα25, επειδή αυτή η νύχτα κράτησε πολύ», καταλήγει.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Πολιτική εκδήλωση του ΜέΡΑ25 με τον Γιάνη Βαρουφάκη
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2017424736384383234
Σχόλια
item