Άρτα: ΟΙ 17ΡΗΔΕΣ ¨ΤΙΜΗΣΑΝ¨ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ" Άρτα: ΟΙ 17ΡΗΔΕΣ ¨ΤΙΜΗΣΑΝ¨ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ" | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: ΟΙ 17ΡΗΔΕΣ ¨ΤΙΜΗΣΑΝ¨ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ"Άρτα: ΟΙ 17ΡΗΔΕΣ ¨ΤΙΜΗΣΑΝ¨ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ"Με μια μεγάλη γιορτή, με τα παιδιά , με τους νέους, με τους φίλους, με τους συνοδοιπόρους, με τους συντρόφους μας, με μουσικές και τραγούδια, το βράδυ της Τρίτης 21 Μαΐου 2019 στείλαμε το μήνυμά μας για τις Δημοτικές Εκλογές...
Λίγες μέρες πριν την Κυριακή, η χθεσινή βραδιά της κεντρικής προεκλογικής μας εκδήλωσης, που ήταν μια εκδήλωση αφιερωμένη στους νέους ανθρώπους, στα νέα παιδιά, στους 17ρηδες που την Κυριακή ψηφίζουν για πρώτη φορά, μας γεμίζει αισιοδοξία για το παρόν και το μέλλον!

Ευχαριστούμε θερμά τον Χρήστο Κολιούλη, τον γνωστό μας Τάρα, τους Zero Effect ( την Κωνσταντίνα και την Χριστίνα) και τους Δικριάν ( Ηλία, Βασίλη, Νίκο και Σπάρτακο) που μας έκαναν την τιμή μα παίξουν μουσική και να τραγουδήσουν στη γιορτή μας!

Την Κυριακή 26 Μάη, στις δημοτικές εκλογές ζητάμε την ψήφο σας! Αυτή την ψήφο, που θα συμβάλει ώστε να αλλάξουμε την ρότα των πραγμάτων και να πετύχουμε μεγάλες αλλαγές και ανατροπές. 

Γιατί πιστεύουμε βαθειά κι ακλόνητα,  ότι μπορούμε με συλλογικό πνεύμα, με αλληλεγγύη, με αυταπάρνηση και με αισιοδοξία να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον σε αυτόν τον τόπο, αζπου γεννηθήκαμε, ζούμε και αγαπάμε. 

Γιατί είμαστε άνθρωποι «που ονειρεύονται τα πράγματα όπως θα θέλαμε να είναι και αναρωτιόμαστε: γιατί όχι» ! 

Γιατί είμαστε και άνθρωποι που αγωνίζονται αυτό το «γιατί όχι»  να το κάνουν συγκεκριμένο όραμα,  με πράξεις, με σχέδια, με ρεαλιστικές προτάσεις, χωρίς να φοβόμαστε τα εμπόδια που θα συναντήσουμε, χωρίς να υπολογίζουμε το πολιτικό κόστος, χωρίς να μεμψιμοιρούμε!

Για αυτό λοιπόν απευθυνόμαστε σε σας, σε όλους τους αρτινούς πολίτες, άντρες και γυναίκες, που μας ξέρετε και σας ξέρουμε, και σας  ζητάμε, αυτές τις λίγες μέρες που έμειναν, με το χέρι στην καρδιά, άνθρωπο τον άνθρωπο, γειτονιά τη γειτονιά, πόρτα- πόρτα, να κάνουμε όλοι μαζί τη μεγάλη έκπληξη! 

Να φέρουμε τους ενεργούς πολίτες, τους ανθρώπους του μόχθου και τη νέα γενιά στο προσκήνιο, ως κινητήρια δύναμη και ρυθμιστές των εξελίξεων του τόπου μας.

Γιατί το μέλλον δεν θα έρθει από μόνο του! Την Κυριακή ψηφίζουμε Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή! Την Κυριακή ψηφίζουμε Λίτσα Κιτσαντά!"

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ
Υποψήφια Δήμαρχος – ΛΙΤΣΑ ΚΙΤΣΑΝΤΑ

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: ΟΙ 17ΡΗΔΕΣ ¨ΤΙΜΗΣΑΝ¨ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ"
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 1442904374697117762
Σχόλια
item