Βουλή: Η κυβέρνηση πήρε ψήφο εμπιστοσύνης με 153 «ναι» Βουλή: Η κυβέρνηση πήρε ψήφο εμπιστοσύνης με 153 «ναι» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βουλή: Η κυβέρνηση πήρε ψήφο εμπιστοσύνης με 153 «ναι»

Βουλή: Η κυβέρνηση πήρε ψήφο εμπιστοσύνης με 153 «ναι»
Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής η συζήτηση στη Βουλή με αφορμή την πρόταση μομφής την οποία έχει καταθέσει η Νέα Δημοκρατία εναντίον του υφυπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και την οποία η η κυβέρνηση μετέτρεψε σε ψήφος εμπιστοσύνης στην ίδια.
Συγκεκριμένα, με 153 θετικές ψήφους η Βουλή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης , καθώς ο Γ. Σαρίδης της Ένωσης Κεντρώων ψήφισε «ναι», 136 ψήφισαν «όχι» σε σύνολο 289 βουλευτών.
Στη σκιά της θυελλώδους σύγκρουσης την πρώτη ημέρα της διαδικασίας, όπου υπήρξαν απίστευτες αλληλοκατηγορίες για τα κότερα, για τον πλουτισμό και τις σχέσεις με τη χούντα, οι δύο πολιτικοί αρχηγοί, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επέλεξαν να αντιπαρατεθούν έντονα και στη σημερινή συζήτηση.
Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας είπε στον κ. Μητσοτάκη, «τώρα δεν γελάτε;», όταν αναφέρθηκε στη στάση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, για το θέμα του πατέρα του.
Είχε προηγηθεί η παραδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος δήλωσε, «έκανα λάθος, ξέφυγα»

epirusblog.gr
5 of 5
Βουλή: Η κυβέρνηση πήρε ψήφο εμπιστοσύνης με 153 «ναι»
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 7368996770177553303
Σχόλια
item