Νικολέττα Ράλλη: Ερωτικό διήμερο στην Ιταλία με τον σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο! [pics] Νικολέττα Ράλλη: Ερωτικό διήμερο στην Ιταλία με τον σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νικολέττα Ράλλη: Ερωτικό διήμερο στην Ιταλία με τον σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο! [pics]

Νικολέττα Ράλλη: Ερωτικό διήμερο στην Ιταλία με τον σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο! [pics]
Ένας από τους ορισμούς της ευτυχίας είναι σίγουρα το να βρίσκεσαι σε ένα από τα αγαπημένα σου μέρη, έχοντας στο πλευρό σου τον άνθρωπο που κάνει την καρδιά σου να χτυπάει πιο δυνατά.
Ως εκ τούτου, γεύση ευτυχίας είχε το Σαββατοκύριακο που, σύμφωνα με τη Real Life, πέρασε η Νικολέτα Ράλλη στην Ιταλία μαζί με τον εδώ και δύο μήνες σύντροφό της, ιδιοκτήτη εστιατορίου στο Κολωνάκι, Μιχάλη Ανδρούτσο.
Μαζί ταξίδεψαν σε μερικές από τις πιο ατμοσφαιρικές ιταλικές πόλεις, ενώ εκείνος ανέλαβε ρόλο ξεναγού για εκείνη, αφού λόγω δουλειάς ταξιδεύει πολύ συχνά στην Ιταλία. 
Η παρουσιάστρια έχει επισκεφτεί και στο παρελθόν την γειτονική χώρα, όμως τότε δεν είχε την ευκαιρία να την γνωρίσει αλλά και να την απολαύσει με τον τρόπο που το έκανε αυτή τη φορά.
Παρόλο που η εκδρομή τους ήταν σύντομη, ήταν ιδιαίτερα χορταστική. Επισκέφτηκα τη Βερόνα, την Τοσκάνη, την Φλωρεντία και τη Σιένα, έκαναν βόλτες στα γραφικά ιταλικά σοκάκια και απόλαυσαν μια σειρά από τοπικές σπεσιαλιτέ.
Ο Μιχάλης Ανδρούτσος είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη του ότι αγαπημένος του γαστρονομικός προορισμός είναι Ιταλία, οπότε, ως γνήσιος γευσιγνώστης, δεν θα μπορούσε παρά να μη ζει και τη Νικολέτα σε αυτό το παιχνίδι γεύσεων που τους επεφύλαξε το ταξίδι τους. 
Πίτσες και ιδιαίτερα ζυμαρικά, εξαιρετικά τυριά και σπανίας ετικέτες κρασιών τους παρέσυραν σε μια αξέχαστη εμπειρία απολαύσεις.
Δες τις φωτογραφίες:
Η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και το ταξίδι αυτό ήταν ότι χρειάζονταν οι δυο τους!

epirusblog.gr
5 of 5
Νικολέττα Ράλλη: Ερωτικό διήμερο στην Ιταλία με τον σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6061101105831236845
Σχόλια
item