Μαντώ Γαστεράτου: Η συνεργασία με τον Πέτρο Κωστόπουλο, το «άκυρο» στο GNTM και η επιθυμία για ένα μωρό! [pics] Μαντώ Γαστεράτου: Η συνεργασία με τον Πέτρο Κωστόπουλο, το «άκυρο» στο GNTM και η επιθυμία για ένα μωρό! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαντώ Γαστεράτου: Η συνεργασία με τον Πέτρο Κωστόπουλο, το «άκυρο» στο GNTM και η επιθυμία για ένα μωρό! [pics]

Μαντώ Γαστεράτου: Η συνεργασία με τον Πέτρο Κωστόπουλο, το «άκυρο» στο GNTM και η επιθυμία για ένα μωρό! [pics]
Η Μαντώ Γαστεράτου είναι μια από τις πιο όμορφες και ταλαντούχες παρουσιάστριες της γενιάς της.
Ξανθιά, με ένα υπέροχο πρόσωπο και αναλογίες που εντυπωσιάζουν, φέτος βρίσκεται κάνει τηλεοπτικό comeback στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου, όπου ξεχωρίζει με την παρουσία της.
Ωστόσο και στην προσωπική της ζωή η Μαντώ βιώνει την απόλυτη ευτυχία. 
Ο γάμος της με τον επιχειρηματία Νίκο Ισηγόνη πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ενώ οι δυο τους είναι αχώριστοι, παραμένοντας το ίδιο ερωτευμένοι με τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους.
Ενόψει του Πάσχα, η παρουσιάστρια παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity και μίλησε για όλους και για όλα. 
Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εκπομπή «Όλα Λάθος» του Open TV όπου συμμετέχει, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν θα δήλωνε ποτέ συμμετοχή στο Next Top Model, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία της να γίνει μανούλα.
Πώς είναι η συνεργασία σου με τον Πέτρο Κωστόπουλο στο «Όλα Λάθος»;
Στην αρχή είχα πολύ άγχος, γιατί δεν τον γνώριζα. Είχα ακούσει ότι είναι δύσκολος στις συνεργασίες του, αλλά, όταν ξεκινήσαμε, διαπίστωσα ότι αυτό δεν ισχύει. 
Είναι μεν πολύ απαιτητικός, αλλά έχει απίστευτη όρεξη και ενέργεια για δουλειά και είναι πρόθυμος να αφιερώσει όσο χρόνο χρειάζεται για την προετοιμασία της εκπομπής.
Αν μπορούσες, θα άλλαζες κάτι από το παρελθόν σου;
Κάποια πράγματα, ναι. Πιστεύω ότι όλοι, αν είχαμε τη δυνατότητα, θα παίρναμε πίσω κάτι που είπαμε ή κάναμε. Μικροπράγματα τις περισσότερες φορές, στα οποία κολλάμε χωρίς λόγο.
Έχεις μια μακρά πορεία στο μόντελινγκ. Αν ξεκινούσες τώρα, θα πήγαινες στο «GNTM»;
Όχι. Όταν περιορίζεις 15 ή 20 άτομα που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους σε ένα μέρος, είναι αναπόφευκτο ότι θα δημιουργηθούν εντάσεις και δυστυχώς αυτές είναι που μένουν στον κόσμο. 
Ορισμένα κορίτσια μπορεί να ωφεληθούν από τη συμμετοχή τους, αλλά εγώ δεν θα το έκανα. Θα μου πεις και στο «Nomads» είχαν συμβεί διάφορες παρόμοιες καταστάσεις, δεν το αρνούμαι. 
Απλώς εκεί –και μιλάω πάντα για τον εαυτό μου– θεωρώ ότι άξιζε η συμμετοχή για την εμπειρία, τις συνθήκες διαβίωσης, τους αγώνες κλπ.
Έχεις σκεφτεί ποτέ τον εαυτό σου σε ρόλο μαμάς;
Ναι, φυσικά. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου θέλω να αποκτήσω παιδιά. Καλά να είμαστε και θα γίνει κι αυτό σύντομα.
epirusblog.gr
5 of 5
Μαντώ Γαστεράτου: Η συνεργασία με τον Πέτρο Κωστόπουλο, το «άκυρο» στο GNTM και η επιθυμία για ένα μωρό! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6542250218042896953
Σχόλια
item