Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα επόμενα τηλεοπτικά σχέδιά της και ο ρόλος της ως full time job μαμά!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα επόμενα τηλεοπτικά σχέδιά της και ο ρόλος της ως full time job μαμά!
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν είναι χθεσινή στην τηλεοπτική πιάτσα. Με υπόβαθρο, μόρφωση, αλλά και με έναν τσαμπουκά που την κάνει να μπορεί να σταθεί με το κεφάλι ψηλά στον τηλεοπτικό αέρα, καταφέρνει εδώ και πέντε χρόνια να πρωταγωνιστεί στον χάρτη της μικρής οθόνης και να θεωρείται ένα από τα δυνατά χαρτιά του Alpha.
Ισορροπημένη, ταλαντούχα και, χωρίς αμφιβολία, στην καλύτερή της φάση, μίλησε για όλα στο περιοδικό «TV κους κους» και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου. 
Για την επιτυχία του «Happy Day«, την επόμενη χρονιά, αλλά και για το πόσο εύκολα ξεχνά τον ρόλο της παρουσιάστριας και γίνεται full time job μαμά.
Πώς αισθάνεσαι που έχεις καταφέρει να αποτελείς μια σταθερή αξία για την πρωινή ζώνη;
Η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκινούσε αυτή η εκπομπή, πριν από πέντε χρόνια, δεν περίμενα ότι θα φτάναμε στο σήμερα, σε αυτό το σημείο. Δεν περίμενα ότι θα εδραιωθούμε, θα καθιερωθούμε. Είναι μεγάλη μου χαρά όλο αυτό που ζω, που ζούμε κάθε μέρα. 
Δεν είναι μόνο τα νούμερα τηλεθέασης, η επιβράβευση από τον σταθμό και το ότι θέλουν να είμαι στο δυναμικό τους, είναι κυρίως η αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο, αυτή η μεγάλη αγάπη που λαμβάνω. Η σχέση με το κοινό είναι όμορφη και ανεκτίμητη.
Πώς αντιδράς στα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, αλλά και στις ημέρες που η τηλεθέαση δεν είναι με το μέρος σας;
Έχω την ψυχραιμία πλέον να παρακολουθώ με τον σωστό τρόπο τα νούμερα. Μπορώ να αντιληφθώ ότι μια μέρα με επικαιρότητα και αμιγώς ειδησεογραφικά ζητήματα οι ενημερωτικές εκπομπής θα έχουν υψηλότερα ποσοστά από εμάς. 
Θεωρώ ότι  μετά από πολλά χρόνια τηλεοπτικού στίβου, έχω την εξής αρχή: στο τέλος φαίνεται το χειροκρότημα και το αν σε αντέχει το σκοινί. Κοινώς, δεν πετάω στα σύννεφα, ούτε με το 30% ούτε απογοητεύομαι όταν η εκπομπή δεν πάει καλά.
Συζητήσεις για την επόμενη χρονιά έχετε κάνει;
Όχι, αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Έχω ένα συμβόλαιο που είναι σε ισχύ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, υπάρχει μια εξαιρετική σχέση με τα στελέχη του καναλιού, η εκπομπή πάει πολύ καλά. 
Δεν ανησυχώ λοιπόν για το ότι δεν έχουν γίνει συζητήσει ούτε έχω επιδιώξει να γίνουν. Θεωρώ ότι έχουμε δημιουργήσει κάτι πολύ όμορφο.
Αν υποθέσουμε ότι μπαίνει μια τελεία στο κεφάλαιο του «Happy Day», τι θα κάνεις τηλεοπτικά;
Σε αυτή τη φάση της ζωής μου απολαμβάνω πολύ αυτό που κάνω, μου ταιριάζει, ακόμη και το πρωινό ξύπνημα το έχω συνηθίσει (γέλια). Έχω ως στάση ζωής το ότι απολαμβάνω αυτό που ζω τώρα και δεν αναλώνομαι σε σκέψεις για το μέλλον. 
Δεν σκέφτομαι το επόμενο βήμα, για μένα το «Happy Day» είναι η πιο επιτυχημένη συγκυρία της καριέρας μου και θέλω να την απολαύσω, δεν βιάζομαι να την εγκαταλείψω.
Πώς βιώνει το ότι όταν σβήνουν τα φώτα και οι κάμερες, γίνεται full time μαμά και γυναίκα της διπλανής πόρτας;
Το απολαμβάνω ιδιαίτερα όλο αυτό, δεν ένιωσα ποτέ ότι είμαι κάτι διαφορετικό από γυναίκα της διπλανής πόρτας. 

Μπορεί να υπάρχει η επιτυχία της εκπομπής, αλλά όλα αυτά ήρθαν αργά και σταθερά, δεν καβάλησα κάποιο καλάμι. Οπότε χαίρομαι το ότι είμαι η κλασική μαμά που τρέχει να τα προλάβει όλα.


epirusblog.gr
5 of 5
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα επόμενα τηλεοπτικά σχέδιά της και ο ρόλος της ως full time job μαμά!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 678271257014024843
item