Ευρυδίκη: Ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τον γάμο της! Φωτογραφία Ευρυδίκη: Ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τον γάμο της! Φωτογραφία | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ευρυδίκη: Ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τον γάμο της! Φωτογραφία

Ευρυδίκη: Ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τον γάμο της! Φωτογραφία
Η Ευρυδίκη ετοιμάζεται να παντρευτεί επιτέλους τον εκλεκτό της καρδιάς της!
Η τραγουδίστρια και ο μουσικός σύντροφός της, Μπομπ Κατσιώνης είναι αχώριστοι τα τελευταία δύο χρόνια και πλέον αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. 
Το ζευγάρι πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις 30 Αυγούστου, με την Ευρυδίκη να ντύνεται για τρίτη φορά νύφη.
«Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε ποτέ να μου συμβεί. Δεν σκεφτόμουνα έναν τρίτο γάμο. Δεν το είχα σαν στόχο. 
Ήμουν ανοιχτή σε μια σχέση αλλά όχι για γάμο και όταν ήρθε στη ζωή μου ο Μπομπ και εξελίχθηκε έτσι και όταν είναι αυτός ο άνθρωπος που σου κάνει την πρόταση δεν μπορείς να πεις όχι. 
Ο γάμος είναι μια απόφαση που την έχουμε πάρει δυο χρόνια τώρα. Ο γάμος θα γίνει φέτος. Θα είναι μία πολύ σημαντική ημερομηνία και για τους δυο μας.
Είναι η ημέρα της γνωριμίας μας. Που είναι επέτειος για εμάς. Είναι 30 Αυγούστου και θα γίνει θρησκευτικός γάμος αλλά ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει που θα γίνει», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική εκπομπή στην Κύπρο.
Η Ευρυδίκη, μάλιστα, ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τον γάμο της! 
Η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει να κάνει έρευνα αγοράς και να ψάχνει την κατάλληλη διακόσμηση για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής της.
Το βράδυ της Πέμπτης δημοσίευσε φωτογραφία στα social media από τα πρώτα ψώνια που κάνει για την ημέρα του γάμου της.

epirusblog.gr
5 of 5
Ευρυδίκη: Ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τον γάμο της! Φωτογραφία
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8062706622686800270
Σχόλια
item