Βάσω Λασκαράκη: Η αποκάλυψη για τον κρητικό γάμο της & το σοκ του Σουλτάτου Βάσω Λασκαράκη: Η αποκάλυψη για τον κρητικό γάμο της & το σοκ του Σουλτάτου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βάσω Λασκαράκη: Η αποκάλυψη για τον κρητικό γάμο της & το σοκ του Σουλτάτου

Βάσω Λασκαράκη: Η αποκάλυψη για τον κρητικό γάμο της & το σοκ του Σουλτάτου
Στις αρχές Απριλίου έγινε γνωστό πως η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ετοιμάζονται να παντρευτούν στην Κρήτη το ερχόμενο καλοκαίρι.
Η αναγγελία του γάμου τους, την οποία δημοσίευσε η εφημερίδα Εστία έγραφε χαρακτηριστικά:
«Ο Ελευθέριος Σουλτάτος, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλεβιζίου, γεννηθείς εις Ηράκλειον Κρήτης, του Μιχαήλ και της Σόνιας, το γένος Ζερβάκη και η Βασιλική Λασκαράκη, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλεβιζίου, γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκην, του Χρήστου και της Αναστασίας, το γένος Βαμβακίδου, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις την Κρήτην». 
Το βράδυ της Δευτέρας η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στις κάμερες και ρωτήθηκε πρώτη φορά για τον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο που θα γίνει στην Κρήτη.
Η ηθοποιός χωρίς να δώσει λεπτομέρειες, δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Σιγά που δεν θα το μαθαίνατε για τον γάμο. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Πέθανε και αυτή δεν πειράζει. Δεν ξέρω αν θα είναι παραδοσιακός ο γάμος, θα δείξει. 
Ανεβάζω φωτογραφίες με τον σύντροφό μου όταν αισθανθώ κάτι και κάποια φυτογραφία μου αρέσει. Δεν είναι και πάρα πολλές. Δυο-τρεις είναι. Ίσως τα stories είναι περισσότερα. Αν μου αρέσει κάτι θα το ανεβάσω. Δεν έχω δεύτερες σκέψεις».
Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο Σουλτάτος έπαθε σοκ που η αναγγελία του γάμου έκανε τον γύρο των ΜΜΕ.
«Έχω γυρίσματα μέχρι τέλη Ιουνίου. Ό,τι μπορώ θα κάνω για τις προετοιμασίες του γάμου. Τη δημοσιότητα προσπαθεί ο καημένος να την αποδεχτεί. 
Μετά την αναγγελία του γάμου, όταν ένας άνθρωπος που δεν ξέρει από αυτά, σοκάρεται λίγο. Γιατί δεν πιστεύει ότι θα συμβεί. Εγώ το πίστευα.», δήλωσε χαρακτηριστικά η Βάσω Λασκαράκη.
epirusblog.gr
5 of 5
Βάσω Λασκαράκη: Η αποκάλυψη για τον κρητικό γάμο της & το σοκ του Σουλτάτου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2964669304798872181
Σχόλια
item