Έλενα Παπαρίζου: Η επανασύνδεση-βόμβα και η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της! Έλενα Παπαρίζου: Η επανασύνδεση-βόμβα και η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έλενα Παπαρίζου: Η επανασύνδεση-βόμβα και η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της!

Έλενα Παπαρίζου: Η επανασύνδεση-βόμβα και η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της!
Η Έλενα Παπαρίζου έκανε γνωστό πως οι Antique θα βρεθούν και πάλι μαζί στη σκηνή!

Η τραγουδίστρια έκανε την αποκάλυψη! 
Με μήνυμά της στα social media η Έλενα Παπαρίζου έκανε γνωστό πως οι Antique... επιστρέφουν!
Αφορμή είναι τα 20 χρόνια από την ίδρυση του συγκροτήματος, με το οποίο η Ελλάδα είχε πάρει την 3η θέση στη Eurovision το 2001.
«1999-2019 | Antique For Ever Σήμερα γιορτάζω τα δικά μου 20 χρόνια… Στις 7 Απριλίου του 1999 ηχογραφήσαμε με το Νίκο Παναγιωτίδη το πρώτο μας τραγούδι «Opa Opa» ως Antique στην Στοκχόλμη… Την επόμενη μέρα στις 8 του μήνα, όταν ξυπνήσαμε συνειδητοποιήσαμε τι ζούμε. 
Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή που οι Σουηδοί μας τίμησαν και μας βοήθησαν να ξεκινήσουμε την καριέρα μας, να διασχίσουμε όλη την Ευρώπη και να φτάσουμε μέχρι και στην Ελλάδα μας, τη χώρα μας. Κάποια στιγμή μπήκε μια άνω τελεία… τη συνέχεια τη γνωρίζετε!
Σήμερα όμως, 20 χρόνια ακριβώς μετά από εκείνη τη μέρα, συναντήθηκα ξανά με τον φίλο μου τον Νίκο, θυμηθήκαμε τα παλιά, και κάναμε κι άλλα όνειρα για το μέλλον...
Μετρώντας λοιπόν όλες αυτές τις στιγμές αλλά και της μετέπειτα σόλο καριέρας μου, θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ που είστε εδώ και τόσα χρόνια στο πλάι μου. Σας υπόσχομαι πως τα καλύτερα έρχονται, θα δουλέψω σκληρά για να ζήσουμε παρέα άλλες τόσες όμορφες στιγμές γεμάτες μουσική.
Σας αγαπώ πολύ, Έλενα», ήταν το μήνυμα της Παπαρίζου!
Πως είναι και τι κάνει σήμερα ο Νίκος Παναγιωτίδης που τραγουδούσε με την Παπαρίζου!
epirusblog.gr
5 of 5
Έλενα Παπαρίζου: Η επανασύνδεση-βόμβα και η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8381301124284366920
Σχόλια
item