Εύη Φραγκάκη: Η σχέση με τον γιο της, ο νέος της σύντροφός και το ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου! Εύη Φραγκάκη: Η σχέση με τον γιο της, ο νέος της σύντροφός και το ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Εύη Φραγκάκη: Η σχέση με τον γιο της, ο νέος της σύντροφός και το ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου!

Εύη Φραγκάκη: Η σχέση με τον γιο της, ο νέος της σύντροφός και το ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου!
Η Εύη Φραγκάκη μιλάει στη Μαρία Παπαϊωάννου και το περιοδικό People για τη σχέση με τον γιο της, Σταύρο, τις προσωπικές της επιλογές και τον νέο σύντροφό της.
Σχετικά με το αν αλλάζουν τα πρότυπα ερωτικού συντρόφου, όταν είσαι διαζευγμένη και με ένα παιδί, η ίδια ξεκαθαρίζει: «Τα στάνταρ μου δεν έχουν αλλάξει, γιατί ήταν πάντα υψηλά. 
Πάντα ήθελα να γνωρίζω φυσιολογικούς ανθρώπους με κανονική καρδιά και στοιχειώδη καλλιέργεια ψυχής. Είναι μια αυτοματοποιημένη επιλογή για μένα».
Όσο για το αν θα μιλούσε ανοιχτά στον Σταύρο για έναν σύντροφό της, εξηγεί: «Εξαρτάται. Δεν μπορείς και δεν δικαιούσαι από την πρώιμη περίοδο μιας γνωριμίας να γνωρίσεις στο παιδί σου κάποιον. 
Άλλο η προσωπική ζωή της μαμάς και άλλο ο γονεϊκός της ρόλος. Ακόμα κι αν ο γιος μου έχει γνωρίσει σύντροφό μου, δεν έγινε συγκεκριμένη ανακοίνωση. 
Μπορεί να τον γνωρίσει σε φιλικό επίπεδο, ως μέλος μιας ευρύτερης παρέας, γιατί δεν χρειάζεται να εκθέτεις το παιδί σε μια πληροφορία που πιθανόν δεν τη χρειάζεται. 
Δεν έχω μπει σε έγγαμο βίο, όπου εκ των πραγμάτων θα άλλαζε η καθημερινότητά μας και επομένως θα έπρεπε να γίνουν απαραίτητες συζητήσεις. Θεωρώ πως όλα τα παιδιά του κόσμου έχουν ανάγκη από μια μαμά χαρούμενη, είτε είναι single, είτε όχι. 
Παρότι οι ιδιότητες ενός διαζευγμένου γονέα είναι περισσότερες από αυτές που αντέχει, οφείλει στον εαυτό του να είναι καλά για το παιδί του».
Ωστόσο, η ίδια δεν αποκλείει το ενδεχόμενο δεύτερου γάμου, «αν όλα είναι υπέροχα, γιατί όχι;». 
Το ίδιο ισχύει και για την πιθανότητα ενός δεύτερου παιδιού; «Δεν το έχω ως αυτοσκοπό, όπως δεν το είχα και την πρώτη φορά. 
Θεωρώ μεγαλείο να γεννιέται ένα παιδί, όταν οι δύο σύντροφοι είναι ευτυχισμένοι και κυρίως πλήρεις από τη σχέση τους».
Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να διασκεδάζει με τον σύντροφό της, Γιώργο Φιλόπουλο

Η Εύη δεν διστάζει να παραδεχτεί πως βρίσκεται σε μια όμορφη σχέση, ενώ αρκείται να δηλώσει: «Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή, νιώθω πλήρης και χαρούμενη. 

Είναι πολύ όμορφο να αισθάνομαι την πληρότητα σε όλους τους τομείς της ζωής μου, διότι αυτό σημαίνει ότι έχω βρει την ισορροπία μου και μπορώ να κάνω ακόμα πιο πολλά».

epirusblog.gr
5 of 5
Εύη Φραγκάκη: Η σχέση με τον γιο της, ο νέος της σύντροφός και το ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6657530512433032989
Σχόλια
item