Πρέβεζα: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πορεία Ειρήνης στη βάση του Ακτίου Πρέβεζα: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πορεία Ειρήνης στη βάση του Ακτίου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πορεία Ειρήνης στη βάση του Ακτίου

Πρέβεζα: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πορεία Ειρήνης στη βάση του Ακτίου
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πορεία Ειρήνης στη βάση του Ακτίου την Κυριακή 14/4

Την πορεία διοργάνωσαν οι Επιτροπές Ειρήνης Αγρινίου, Άρτας, Λευκάδας, Μεσολογγίου, Πρέβεζας, τα Εργατικά Κέντρα Αγρινίου, Άρτας, Ηγουμενίτσας, Ιωαννίνων, Λευκάδας, οι Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων Αγρινίου, Άρτας, Κέρκυρας, Πρέβεζας, οι Εμπορικοί Σύλλογοι Ιωαννίνων και Πρέβεζας, φοιτητικοί σύλλογοι, σύλλογοι γυναικών και εργατικά σωματεία της περιοχής.

Στη συγκέντρωση στη βάση του Ακτίου αλλά και στην πορεία που ακολούθησε παρευρίσκονταν ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτηςαντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής το μέλος της Κ.Ε ΝεκτάριοΤριάντη,, καθώς και αντιπροσωπεία των επιτροπών περιοχής Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας και Δυτικής Ελλάδας.


Ακόμα στην εκδήλωση παρευρίσκονταν αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσηςμε επικεφαλής το Υποψήφιο Περιφερειάρχη Ηπείρου Γιώργο Πρέτζα και Υποψήφιους Δημάρχους της περιοχής.

Στην πύλη της Βάσης του Ακτίου πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας, όπου χαιρέτισαν ο Μπρίκος Χρήστος, μέλος του Συντονιστικού Μαθητών Πρέβεζας ηΒιβή Σταματέλλου εκ μέρους του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας και ο Πελοπίδας Αντωνάκος μέλος της Επιτροπής Ειρήνης Αγρινίου, ενώ διαβάστηκε και ψήφισματο οποίο στη συνέχεια επιδόθηκε στους υπευθύνους της βάσης του Ακτίου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε μαζική και μαχητική πορεία στους δρόμους της Πρέβεζας, η οποία κατέληξε στο Δημαρχείο της Πόλης.Τους συγκεντρωμένους χαιρέτησε με την κεντρική ομιλία ο Νίκος Παπαναστάσης Αντισυνταγματάρχης ε.α. και μέλους του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πορεία Ειρήνης στη βάση του Ακτίου
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 8614035797840272357
Σχόλια
item