Εβελίνα Παπούλια: Η αποκάλυψη για το «Τατουάζ» και η τρυφερή εξομολόγηση για την κόρη της!

Εβελίνα Παπούλια: Η αποκάλυψη για το «Τατουάζ» και η τρυφερή εξομολόγηση για την κόρη της!
Η Εβελίνα Παπούλια έχει ένα εξαιρετικά φορτωμένο πρόγραμμα. Τα γυρίσματα της σειράς «Τατουάζ» είναι εντατικά, ενώ οι παραστάσεις του «Ανθρώπου που γελά«, όπου πρωταγωνιστεί, συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία.
Η αγαπημένη ηθοποιός, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life. 
Μεταξύ άλλων, μίλησε στον Βασίλη Μπουζιώτη για το τέλος της αστυνομικής δραματικής σειράς του Alpha, αποκάλυψε ότι πρόκειται να κάνει μια μικρή παύση στην καριέρα της για να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της, ενώ αναφέρθηκε με πολύ τρυφερά λόγια στην κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, και τη σχέση τους.
Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:
Η αυλαία του «Τατουάζ» πέφτει οριστικά.
Ναι, πέφτει οριστικά και αμετάκλητα. Μέχρι τέλη Μαΐου, αρχές Ιουνίου, θα έχουμε γυρίσματα για ένα φινάλε γεμάτο ανατροπές, όπως άλλωστε ήταν και όλη αυτή η σειρά.
Θα είσαι και στη νέα σειρά που ετοιμάζουν οι Ανδρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλλης Νικολάου με τους οποίους δούλεψες στο «Μπρούσκο» και στο «Τατουάζ»;
Θα βάλω μια άνω τελεία και βλέπουμε. Γιατί όταν έχει συνεργαστεί τόσο άψογα όπως εγώ μαζί τους δεν μπορεί παρά να τους συναντήσεις ξανά στο μέλλον. 
Το ελπίζω και το εύχομαι γιατί υπήρξα τυχερή που τους γνώρισα και φτιάξαμε όλοι μαζί τόσο ωραίες σειρές. 
Τους αγάπησα αληθινά και, ξέρεις, είναι όμορφο να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που εκτιμάς και αγαπάς αληθινά, όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες λόγω των απαιτητικών γυρισμάτων. Θα τους ξαναβρώ.
Το καλοκαίρι θα κάνεις κάτι θεατρικά;
Αν δεν τύχει κάτι πολύ, πολύ, πολύ δυνατό θεατρικά, δεν θα κάνω κάτι. Δουλεύω επτά ημέρες την εβδομάδα με τρελά ωράρια, με φουλ ταξίδια σε Κύπρο και Λονδίνο, για τις ανάγκες της σειράς «Τατουάζ» και πρέπει να πάρω μια ανάσα επιτέλους η γυναίκα.
Άρα θα σου μείνει καιρός και για το κοριτσάκι σου, που μεγάλωσε πια και είναι και καλλονή και πολύ ταλαντούχα, οφείλουμε να πούμε.
Να το πούμε, να το πούμε. Η Αφροδίτη μου προχώρα πολύ δυναμικά στο τραγούδι, στη μουσική, στη σύνθεση στο Λονδίνο όπου ζει πλέον και την καμαρώνω πολύ. 
Όσο κι αν «πετάγομαι» εγώ εκεί ή έρχεται εκείνη εδώ, ποτέ δεν μου φτάνει… Μας ξέρεις τις μαμάδες! 
Και εδώ πρέπει να σου ομολογήσω ότι τώρα καταλαβαίνω τη μαμά μου, όταν είχα φύγει για σπουδές στην Αμερική. 
Ευτυχώς το κοριτσάκι μου πήγε πιο κοντά και έτσι βρίσκουμε περισσότερες ευκαιρίες να είμαστε η μία κοντά στην άλλη. Η Αφροδίτη είναι ότι πιο ακριβό έχω στη ζωή μου. 
Προσπαθώ να μην… πέφτω πάνω της, να μην την καπελώνω να μην την ελέγχω και έχω να σου πω τα καταφέρνω μια χαρά. 
Έχω την αγωνία της που δεν είναι πια κοντά μου, αλλά κατανοώ απόλυτα την ανάγκη της να ανοίξει τα φτερά της και να βάλει τα στοιχήματα της, όπως είχα κάνει κι εγώ.
Η Εβελίνα Παπούλια δηλώνει «αντισυμβατική» και όπως φαίνεται ο χαρακτηρισμός αυτός της ταιριάζει απόλυτα.
epirusblog.gr
5 of 5
Εβελίνα Παπούλια: Η αποκάλυψη για το «Τατουάζ» και η τρυφερή εξομολόγηση για την κόρη της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4511944334681030985
item