Γιάννενα: «ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» - Σχέδιο για την αναζωογόνηση του εμπορικού κέντρου

Γιάννενα: «ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» - Σχέδιο για την αναζωογόνηση του εμπορικού κέντρου
Περιοδεία στο εμπορικό κέντρο της πόλης, πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, συνοδευόμενος από υποψηφίους.
Ο κ. Ελισάφ, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί καταστήματα και να συνομιλήσει με τους ιδιοκτήτες για τον καθημερινό τους αγώνα, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Παράλληλα, μαζί με τους υποψηφίους ενημέρωσαν καταστηματάρχες και πολίτες για το πρόγραμμα και τις θέσεις της παράταξης για τα Γιάννενα της νέας εποχής.
Ειδικότερα, επικεντρώθηκαν στο σχέδιο για την οικονομική και κοινωνική αναζωογόνηση του κέντρου, μέσα από μια ολοκληρωμένη αναβάθμιση της εικόνας του με πρωτοβουλίες, δράσεις και έργα.
Με κατοίκους της Μάζιας
Εξάλλου, με τους κατοίκους στην Μάζια και την Κρυόβρυση συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.
Η υποδοχή που του επεφύλαξαν οι κάτοικοι ήταν θερμή, ενώ και στις δύο κοινότητες έγινε εποικοδομητική και χρήσιμη συζήτηση τόσο για τα προβλήματα που υπάρχουν όσο και για τις δυνατότητες επίλυσής τους.
Τα ζητήματα καθημερινότητας και η απουσία υποδομών είναι τα κύρια προβλήματα που ταλαιπωρούν τους κατοίκους. Δυστυχώς παρά τις καταγεγραμμένες ανάγκες οι παρεμβάσεις δεν ήταν οι ανάλογες. Έτσι ακόμη και μικρά προβλήματα χρονίζουν με αποτέλεσμα οι κάτοικοι των κοινοτήτων να νιώθουν πολύ μακριά από τον Δήμο.
Ο καθαρισμός των δεξαμενών, ο φωτισμός και η βελτίωση των οδικών υποδομών αποτελούν τα βασικότερα προβλήματα που έθεσαν οι κάτοικοι της Μάζιας.
Η αντικατάσταση τμήματος του δικτύου ύδρευσης, η αποκατάσταση του οδικού δικτύου, η συντήρηση της πλατείας, η αξιοποίηση του κτιρίου του Δημοτικού Σχολείου αποτελούν τα κυρίαρχα ζητήματα για τους κατοίκους στην Κρυόβρυση.
Ο κ. Ελισάφ τόνισε την απόφαση της παράταξής του για την ενίσχυση των Κοινοτικών Συμβουλίων με αρμοδιότητες και πόρους έτσι ώστε να αντιμετωπίζουν άμεσα και επί τόπου μικρά και καθημερινά προβλήματα που ανακύπτουν.
«Σκοπός μας είναι να μην υπάρχουν περιοχές δύο ταχυτήτων. Να μην υπάρχουν πολίτες πολλών κατηγοριών. Οφείλουμε να ακούμε τις τοπικές κοινωνίες, να είμαστε δίπλα τους και να δίνουμε άμεσες λύσεις. Μ’ αυτή την αρχή θα πορευτούμε, με ισότιμη αντιμετώπιση και με υπευθυνότητα», τόνισε ο κ. Ελισάφ.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: «ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» - Σχέδιο για την αναζωογόνηση του εμπορικού κέντρου
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7955079431533517537
item