Πρέβεζα: Με αφετηρία την Πρέβεζα η παρουσίαση του Προγράμματος Υγείας της Ν.Δ στην Περιφέρεια Ηπείρου

Πρέβεζα: Με αφετηρία την Πρέβεζα η παρουσίαση του Προγράμματος Υγείας της Ν.Δ στην Περιφέρεια Ηπείρου

Mε κεντρικό σύνθημα "Καλύτερη Δημόσια Υγεία για όλους τους Έλληνες" πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα, η παρουσίαση του Προγράμματος Υγείας της Νέας Δημοκρατίας σε ανοιχτή πολυπληθή εκδήλωση που διοργάνωσαν το βράδυ της Παρασκευής, στο ξενοδοχείο Margarona, ο Τομέας Υγείας και η ΝΟΔΕ Ν.Δ Πρέβεζας-παρουσία στελεχών και φίλων του κόμματος- αποτελώντας και την πρώτη παρουσίαση στην Περιφέρεια Ηπείρου. 

Στην εκδήλωση κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Τομεάρχης Υγείας και Βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. , Βασίλειος Οικονόμου, o Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας και Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. , Ιάσων Φωτήλας & ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ., Στέλιος Κυμπουρόπουλος. 

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Τζίμας κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που προηγήθηκε της εκδήλωσης καλωσόρισε τα στελέχη του κόμματος και τους ευχαρίστησε θερμά για την παρουσία τους στην Πρέβεζα, ενώ το δικό του καλωσόρισμα απεύθυνε και ο Βουλευτής Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης, υπογραμμίζοντας τις «μάχες» που τόσο ο ίδιος όσο και οι συνάδελφοι του βουλευτές έχουν δώσει για την προάσπιση της υγείας.

Παίρνοντας το λόγο ο Τομεάρχης Υγείας του κόμματος Βασίλης Οικονόμου παρουσίασε τους βασικούς στόχους του προγράμματος υγείας της Ν.Δ που δίνουν μεγάλο βάρος στον τομέα της πρόληψης με κέντρο αναφοράς τον πολίτη, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η Υγεία είναι θέμα προτεραιότητας για τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας Ιάσων Φωτήλας ανέφερε ότι για την εκπόνηση του προγράμματος έχουν προηγηθεί επισκέψεις σε περισσότερα από 90 νοσοκομεία και υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα για τις ανάγκες που έχει σήμερα η χώρα.

Προσλήψεις γιατρών, ενίσχυση του θεσμού του οικογενειακού γιατρού, και «σύμπραξη» Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα είναι τα σημεία στα οποία βασίζεται το Πρόγραμμα Υγείας της Ν.Δ. 

"Καθηλωτικός" ήταν στην τοποθέτησή του και ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος -ο σημαιοφόρος από το Κορωπί -που παρότι είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι δεν έπαψε ποτέ να διεκδικεί τα όνειρα του και σήμερα ως ψυχίατρος πια είναι υποψήφιος για μια θέση στην Ευρωβουλή, που όπως ειπώθηκε είναι μια καθαρά προσωπική επιλογή του Πρόεδρου του κόμματος του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Ο κ. Κυμπουρόπουλος εξάλλου ήταν και ο πρώτος ομιλητής της εκδήλωσης για την παρουσίαση του προγράμματος στην οποία μίλησαν ακόμη οι κύριοι Β.Οικονόμου και Ι.Φωτήλας. Χαιρετισμό στην εκδήλωση την οποία άνοιξε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Τζίμας απηύθυναν ο Βουλευτής ΝΔ Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Χρήστος Γούσης, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Gianluca Ματσίρας και η υπεύθυνη του Τομέα Υγείας της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας Βασιλική Κορδέλλα.

Image may contain: one or more people, crowd and indoor

Image may contain: 24 people, people smiling, crowd and indoor

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Με αφετηρία την Πρέβεζα η παρουσίαση του Προγράμματος Υγείας της Ν.Δ στην Περιφέρεια Ηπείρου
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 881492854294456302
item