Βικτώρια Καρύδα: Χαμογελά ξανά και ο λόγος είναι μια εγκυμοσύνη! Βικτώρια Καρύδα: Χαμογελά ξανά και ο λόγος είναι μια εγκυμοσύνη! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βικτώρια Καρύδα: Χαμογελά ξανά και ο λόγος είναι μια εγκυμοσύνη!

Βικτώρια Καρύδα: Χαμογελά ξανά και ο λόγος είναι μια εγκυμοσύνη!
Το χαμόγελο επέστρεψε ξανά στα χείλη της Βικτωρίας Kαρύδα. Η χήρα του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ο λόγος είναι μια εγκυμοσύνη.
Η κολλητή φίλη και κουμπάρα της, Ιωάννα Κεισίδη, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, περιμένει δίδυμα.
Οι δύο γυναίκες τη Δευτέρα το πρωί πέρασαν μαζί την πόρτα του μαιευτηρίου, προκειμένου να επισκεφτούν τον γυναικολόγο της Ιωάννας. 
Η Βικτώρια, έχοντας βγάλει πλέον τα μαύρα, κρατούσε το χέρι της φίλης της και, σύμφωνα με όσους την συνάντησαν, η χαρά της ήταν μεγάλη για το ευτυχές γεγονός, μετά από όσα έχει περάσει από τον ξαφνικό θάνατο του συζύγου της. 
Η Ιωάννα έχει βαφτίσει τον μικρό γιο της Βικτωρίας και του δολοφονημένου Γιάννη Μακρή, τον Αχιλλέα, ενώ η Βικτώρια την κόρη της Ιωάννας, την Αγάπη-Σοφία.
«Είμαστε φίλες εννέα χρόνια με την Βικτώρια. Είναι ο καλύτερος άνθρωπος», δήλωσε στο Secret η Ιωάννα, η οποία όλο αυτό το διάστημα στέκεται στο πλευρό της κολλητής της, στηρίζοντας την να ξεπεράσει την ξαφνική απώλεια του συζύγου της.

epirusblog.gr
5 of 5
Βικτώρια Καρύδα: Χαμογελά ξανά και ο λόγος είναι μια εγκυμοσύνη!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6846604606905892735
Σχόλια
item