Γιάννενα: Στο Υπουργείο Εσωτερικών η τύχη της έκπτωσης

Γιάννενα: Στο Υπουργείο Εσωτερικών η τύχη της έκπτωσης
«Παγωμένη» παραμένει προς το παρόν και άγνωστο για πόσο χρονικό διάστημα η απόφαση της ΔΕΥΑΙ για έκπτωση 15% στους συνεπείς καταναλωτές.

Οι καταναλωτές της επιχείρησης μπορεί να έλαβαν την σχετική προσωπική επιστολή από την διοίκηση όμως δεν μπορούν να κάνουν καμία ενέργεια για να ελαφρύνουν τον λογαριασμό τους ωσότου αποφανθεί το Υπουργείο Εσωτερικών για τη νομιμότητα της συγκεκριμένης απόφασης.
Παρότι την προηγούμενη Παρασκευή επρόκειτο να συζητηθεί το θέμα της έκπτωσης στο Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης, μετά και το απαντητικό έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.
Η συζήτηση αναβλήθηκε.
 Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση από την πλευρά της, κρίνοντας ότι απαιτείται μελέτη κόστους- οφέλους για την λήψη μιας τέτοιας απόφασης απέστειλε σειρά ερωτημάτων στο Υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να υπάρξουν οριστικές αποφάσεις για το θέμα.
Ωσότου υπάρξουν οι απαντήσεις αυτές και με δεδομένο ότι την Παρασκευή αναβλήθηκε η συζήτηση του θέματος στη διοίκηση της ΔΕΥΑΙ κάθε έκπτωση παραμένει «παγωμένη».
epiruspost.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Στο Υπουργείο Εσωτερικών η τύχη της έκπτωσης
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 543747712503571456
item