Αλέξης Γεωργούλης: Αυτή είναι η ηθοποιός που «λιώνει» για τα μάτια του (Εικόνες)

Αλέξης Γεωργούλης: Αυτή είναι η ηθοποιός που «λιώνει» για τα μάτια του (Εικόνες)
Ο Αλέξης Γεωργούλης έχει κάνει πολλές γυναικείες καρδιές να χτυπήσουν δυνατά.
Άλλωστε, δεν έχει τυχαία τον τίτλο του ζεν πρεμιέ, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν τον αποδέχεται σε συνεντεύξεις του όταν του το έχουν αναφέρει.
Άλλη μια γυναίκα που είναι ερωτευμένη μαζί του, είναι η συμπρωταγωνίστριά του στην σειρά Durrells. Μάλιστα, το βρετανικό τηλεοπτικό περιοδικό Radio Times τους έχει εξώφυλλο με τον τίτλο «Love is in the air». 
Σύμφωνα με το περιοδικό, η χημεία ανάμεσά τους είναι εμφανής και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο.
‘Οπως τονίζει ο Ελληνας πρωταγωνιστής, στο βρετανικό περιοδικό, στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τζέραλντ Ντάρελ, στο οποίο βασίζεται η σειρά, δεν υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ της χήρας από τη Βρετανία με τα τέσσερα παιδιά, που εγκαθίσταται στην Κέρκυρα το 1930, και του παντρεμένου Ελληνα που τους βοηθά να προσαρμοστούν στο νησί. 
Αλλά ούτε η πρόθεση του σεναριογράφου Σάιμον Νάι και του σκηνοθέτη Στιβ Μπάρον ήταν να μπλέξουν ερωτικά τη Λουίζα με τον Σπύρο, τουλάχιστον στους πρώτους κύκλους. Ωστόσο, ο γοητευτικός Αλέξης σημειώνει στη συνέχεια της συνέντευξης πως η ιστορία πήρε από… μόνη της τη ρομαντική κατεύθυνση.

«Ούτε ο σεναριογράφος δεν ήξερε πού θα καταλήξει η σχέση της Λουίζας με τον Σπύρο. Αλλά αυτό το κατάφερε ο Αλέξης. 
Εφτιαξε έναν γοητευτικό άνδρα, όπως ο Σπύρος. Πείτε μου, ποιος άνθρωπος από το πρώτο λεπτό που θα έβλεπε αυτόν τον άνδρα δεν θα τον ερωτευόταν; Είναι καταπληκτικός, είναι πανέμορφος. 
Μόνο η Λουίζα, η ηρωίδα μου, δεν έχει παραδοθεί στη γοητεία του. Αλλά, από την άλλη, θα μπορούσαν να ήταν αυτοί οι δυο μαζί το 1930; 
Μερικές φορές, από το να πάρεις αυτό που θες, είναι καλύτερο να το φαντάζεσαι» ανέφερε χαρακτηριστικά. 
Κατά τα άλλα, η Βρετανίδα ηθοποιός δεν μπορεί να πιστέψει ότι τα γυρίσματα στην Κέρκυρα τελείωσαν, καθώς το νησί του Ιονίου έγινε κάτι σαν δεύτερο σπίτι για εκείνη και στο αεροδρόμιο οι νησιώτες τη χαιρετούσαν, λέγοντας «Γεια σας, κυρία Ντάρελ» είπε η Κίλι Χόους και αποκάλυψε πως σκοπεύει να επιστρέψει στην Κέρκυρα για διακοπές μαζί με τα παιδιά της.

epirusblog.gr
5 of 5
Αλέξης Γεωργούλης: Αυτή είναι η ηθοποιός που «λιώνει» για τα μάτια του (Εικόνες)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3249467344605871927
item