Άρτα: Δωρεά Μαρτίνου στο δημοτικό σχολείο ΕΛΕΟΥΣΑΣ



Άρτα: Δωρεά Μαρτίνου στο δημοτικό σχολείο  ΕΛΕΟΥΣΑΣ
Δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού στον τετραθέσιο δημοτικό σχολείο Άρτας πραγματοποιησε ο  Πρόεδρος της ΜΚΑ Αιγέας κ.Αθανάσιος Μαρτίνος...
Για δωρεά  που αναβαθμίζει την υλικοτεχνική υποδομή  της σχολικής  μονάδας, την εκπαιδευτική πρακτική και δυναμώνει την προσπάθεια να στηρίξουνε τους μαθητές τους, κάνουν λόγο σε κοινή ανακοίνωση η διευθύντρια, οι δάσκαλοι και ο σύλλογος γονέων του σχολείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η  σχολική κοινότητα του 4/θ Δημοτικού Σχολείου Ελεούσας Άρτας αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον εφοπλιστή κύριο Αθανάσιο Μαρτίνο πρόεδρο της << ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ >> για τη δωρεά του προς το σχολείο μας.
 
Συγκεκριμένα:
- 4 διαδραστικά συστήματα {4 διαδραστικοί πίνακες και 4 projectors}
- 2 φορητοί υπολογιστές
- 1 Η/Υ
- 1 φωτογραφική μηχανή
- εξοπλισμός γυμναστικής
- είδη επίπλωσης γραφείων και αιθουσών

Θεωρούμε χρέος μας να γίνει γνωστή αυτή η αξιέπαινη πράξη, η οποία συμβάλλει σημαντικά ώστε οι μαθητές μας να μπορούν να μορφώνονται σε ένα κατάλληλο και σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Η δωρεά του κυρίου  Αθανασίου Μαρτίνου αναβαθμίζει την υλικοτεχνική υποδομή  της σχολικής  μονάδας, την εκπαιδευτική μας πρακτική και μας δυναμώνει στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε τους μαθητές μας.

Οι διαδραστικοί πίνακες {ένας σε κάθε αίθουσα} είναι ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό μέσο που συμβάλλει στην επίτευξη βέλτιστων μαθησιακών αποτελεσμάτων, αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα την εκπαιδευτική μαθησιακή διαδικασία.

Το 4θεσιο Δημοτικό Σχολείο Ελεούσας μετατρέπεται πλέον σε ένα υπερσύγχρονο σχολείο πλήρως προσαρμοσμένο στη νέα ψηφιακή εποχή, έτοιμο να προσφέρει τα καλύτερα ερεθίσματα και εφόδια στους μαθητές του.

Η στήριξη που μας παρείχε ο κ. Μαρτίνος είναι απαραίτητη και εξαιρετικά σημαντική για τη σχολική μας κοινότητα.

Σας παραθέτουμε και την ευχαριστήρια επιστολή που απευθύνθηκε προς τον ίδιο και την ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ".
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Δωρεά Μαρτίνου στο δημοτικό σχολείο ΕΛΕΟΥΣΑΣ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 168997995343770425
item