Πρέβεζα: Η «Ανάπτυξη Τώρα» στη ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας

Πρέβεζα: Η «Ανάπτυξη Τώρα» στη ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας
Το έντονο ενδιαφέρον της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης Πρέβεζας «Ανάπτυξη Τώρα» 
με υποψήφιο δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα για την ανάπτυξη της Βιομηχανικής Περιοχής Πρέβεζας, αποτυπώθηκε στη συνάντηση με τον πρόεδρο των εγκατεστημένων επιχειρηματιών στη ΒΙ.ΠΕ. Θωμά Μποντίνα.

Ο κ. Νίτσας συνοδευόμενος από τους επιχειρηματίες Ιωσήφ Στύλο και Φωτεινή Ζήση και τον Δημοσιογράφο-Εκδότη Σπύρο Πλέουρα είχε μια σημαντική συνάντηση στην οποία ο κ. Μποντίνας αναφέρθηκε σε μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις στη ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην μεγάλη παραβατικότητα της περιοχής. 

Ο κ. Νίτσας έδειξε ενήμερος για τα ζητήματα, ενώ η συζήτηση επεκτάθηκε σε μια σειρά από παρεμβάσεις και έργα υποδομής που θα μπορέσουν να κάνουν πιο ελκυστική τη βιομηχανική περιοχή Πρέβεζας σε επενδυτές και κίνητρα που θα μπορέσουν να προσελκύσουν επενδυτές.  

Με ρεαλιστική προσέγγιση της κατάστασης, έγινε συζήτηση ακόμα και σε ζητήματα καθημερινότητας της ΒΙ.ΠΕ. όπως επί παραδείγματι με την καθαριότητα και πως ο δήμος θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που δημιουργούν στον τομέα της καθαριότητας, οι εγκατεστημένες στη ΒΙ.ΠΕ. επιχειρήσεις.  

Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «Ανάπτυξη Τώρα» υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Γιώργος Νίτσας δήλωσε: Σήμερα οι επιχειρήσεις που είναι εγκατεστημένες στην ΒΙΠΕ καταλαμβάνουν το 35% περίπου. 

Στόχος μας είναι με την δημιουργία γραφείου στήριξης  επιχειρηματικών δραστηριοτήτων για προσέλκυση νέων επενδύσεων να καλύψουμε το μεγαλύτερο μέρος της ΒΙΠΕ. 

Επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι η Βιομηχανική Περιοχή Πρέβεζας μπορεί να διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο στον τομέα της ανάπτυξης της περιοχής μας καθώς και στη δημιουργία θέσεων απασχόλησης,  που θα τονώσουν σε σημαντικό βαθμό την τοπική οικονομία.

ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Η «Ανάπτυξη Τώρα» στη ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 8166036699657784827
item