Γιάννενα: Αποφασίζει μέτρα για τη στήριξη των φοιτητών Γιάννενα: Αποφασίζει μέτρα για τη στήριξη των φοιτητών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Αποφασίζει μέτρα για τη στήριξη των φοιτητών

Γιάννενα: Αποφασίζει μέτρα για τη στήριξη των φοιτητών

Μέτρα για τη στήριξη των φοιτητών του πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα εισηγηθεί η δημοτική αρχή στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τη Μεγάλη Τετάρτη, που είναι και η τελευταία πριν τις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Άλλωστε, σχετική δέσμευση είχε υπάρξει προς τους φοιτητές από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Παπαδιώτη.
Η ημερήσια διάταξη του δημοτικού συμβουλίου, με ώρα έναρξης στις 1.30 το μεσημέρι, περιλαμβάνει 96 συνολικά θέματα προς συζήτηση. 

Μεταξύ αυτών, ξεχωρίζουν η σύνταξη Τοπικού Χωρικού Σχεδίου δήμου Ιωαννιτών, η έγκριση υποβολής αίτησης χρηματοδότησης πρότασης με τίτλο «Ανάπλαση, ανάδειξη και προστασία παραλίμνιας περιοχής από την είσοδο της Δ.Κ. Περάματος έως την περιοχή Μάτσικας» στην πρόσκληση της Ε.Υ.Δ περιφέρειας Ηπείρου «Επενδύσεις σε έργα αστικής αναζωογόνησης», οι εγκρίσεις επιχορήγησης αθλητικών σωματείων και λοιπών πολιτιστικών συλλόγων, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τουριστικών λεωφορείων στην παραλίμνια οδό και η ίδρυση Τμημάτων Ένταξης σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

agon.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Αποφασίζει μέτρα για τη στήριξη των φοιτητών
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6836073614926533721
Σχόλια
item