Άρτα: Γεμάτο το αστυνομικό δελτίο της Άρτας Άρτα: Γεμάτο το αστυνομικό δελτίο της Άρτας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Γεμάτο το αστυνομικό δελτίο της ΆρταςΆρτα: Γεμάτο το αστυνομικό δελτίο της Άρτας
Συλλήψεις για ναρκωτικά, καταδικαστικές αποφάσεις και διακινήσεις μεταναστών στην Άρτα...
​Αναλυτικότερα:

- συνελήφθη στο Κομπότι Άρτας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 46χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μετέφερε με αυτοκίνητο με προορισμό την Πάτρα, έναντι χρηματικής αμοιβής, δύο αλλοδαπούς (46 και 33 ετών), οι οποίοι είχαν εισέλθει και παρέμεναν παράτυπα στη χώρα.

- συνελήφθη στο Κομπότι Άρτας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, 52χρονη αλλοδαπή, διότι διαπιστώθηκε ότι μετέφερε με αυτοκίνητο με προορισμό την Αθήνα, έναντι χρηματικής αμοιβής, έναν 36χρονο ομοεθνή της, ο οποίος είχε εισέλθει και παρέμενε παράτυπα στη χώρα.

- συνελήφθη στην Καμπή Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Άρτας, ένας 29χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επέβαινε σε αυτοκίνητο και στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

- συνελήφθη στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, 52χρονη αλλοδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Γεμάτο το αστυνομικό δελτίο της Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4381303395085179704
Σχόλια
item