Γιάννενα: Η Υπόθεση Της Καθαρίστριας Από Την Πρέβεζα Και Η Υπόθεση Β.Γιακουμάκη Τη Δευτέρα Στα Δικαστήρια Γιάννενα: Η Υπόθεση Της Καθαρίστριας Από Την Πρέβεζα Και Η Υπόθεση Β.Γιακουμάκη Τη Δευτέρα Στα Δικαστήρια | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Η Υπόθεση Της Καθαρίστριας Από Την Πρέβεζα Και Η Υπόθεση Β.Γιακουμάκη Τη Δευτέρα Στα Δικαστήρια

Γιάννενα: Η Υπόθεση Της Καθαρίστριας Από Την Πρέβεζα Και Η Υπόθεση Β.Γιακουμάκη Τη Δευτέρα Στα Δικαστήρια

Η οικογένεια Γιακουμάκη θα βρεθεί για μια ακόμη φορά στα Ιωάννινα καθώς τη Δευτέρα  8 Απριλίου πρόκειται να ξεκινήσει η δίκη  των 9 Κρητικών σπουδαστών που φοιτούσαν μαζί με τον αδικοχαμένο Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Το κατηγορητήριο αφορά σε περιστατικά bullying εις βάρος του  αείμνηστου σπουδαστή.


Yπενθυμίζεται ότι η εκδίκαση της υπόθεσης επρόκειτο να ξεκινήσει  στις 8 Φεβρουαρίου  

στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, κατά τη διαδικασία όμως  της  ανάγνωσης από τη  δικαστική έδρα της λίστας των μαρτύρων διαπιστώθηκε ότι  9 από τους 20  απουσίαζαν. 

Ακολούθησε διακοπή για 1 περίπου ώρα με την Έδρα να γνωστοποιεί  την αναβολή της δίκης για τη Δευτέρα 8  Απριλίου  λόγω της απουσίας των μαρτύρων ,με τους 4 μάλιστα  εξ αυτών να θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικοί για την ακροαματική διαδικασία μεταξύ των οποίων συμμαθητές αλλά  και ο συγκάτοικος του Βαγγέλη Γιακουμάκη στην Εστία.

Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενοι  αξιοποιώντας το δικαίωμα που τους δίδει ο νόμος εκπροσωπήθηκαν δια των συνηγόρων υπεράσπισής τους ενώ στους μάρτυρες που  δεν έδωσαν το "παρών"  είχε επιβληθεί  πρόστιμο  λιπομαρτυρίας.


Δείτε τι είχε δηλώσει   στις 8 Φεβρουαρίου στα τοπικά ΜΜΕ  ο κ.Γιώργος Κoκοσάλης και ο συνήγορος της οικογένειας του θανόντα κ Δημήτρης Μπούκας

 


Παράλληλα ,τη Δευτέρα 8 Απριλίου στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων  πρόκειται να εκδικαστεί η υπόθεση της καθαρίστριας , μητέρας 13 παιδιών από την Πρέβεζα η οποία είχε καταδικαστεί ερήμην  σε κάθειρξη 8 χρόνων συνολικά για  «πλαστογραφία με χρήση»  «ψευδή υπεύθυνη δήλωση με σκοπό το κέρδος»

Η  κατηγορούμενη πλαστογράφησε  το απολυτήριο του Δημοτικού αλλάζοντας το χρόνο αποφοίτησης ισχυριζόμενη   ότι τελείωσε το έτος 1980 και όχι το 1981 όπως ήταν το σωστό.

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί στις 5 Μαρτίου  ελλείψει συνθέσεως όμως  του δικαστηρίου   διεκόπη για τις 8 Απριλίου.

Η ίδια μιλώντας  τότε είχε εκφράσει την αισιοδοξία της υπογραμμίζοντας την αγωνία της   για το ενδεχόμενο να  χάσει τη δουλειά της...


epirus-tv-news.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Η Υπόθεση Της Καθαρίστριας Από Την Πρέβεζα Και Η Υπόθεση Β.Γιακουμάκη Τη Δευτέρα Στα Δικαστήρια
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1452696388737994120
Σχόλια
item