Θεσπρωτία: Διαρρήξεις ναών στη Θεσπρωτία

Θεσπρωτία: Διαρρήξεις ναών στη Θεσπρωτία
Σύμφωνα με δελτίο τύπου της τοπικής αστυνομίας, "συνελήφθη, τηντρίτη (9-4-2019), μετά τα μεσάνυχτα, στην Ηγουμενίτσα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας νεαρός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, νωρίτερα το ίδιο βράδυ, διέρρηξε τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας και αφού παραβίασε το παγκάρι, αφαίρεσε χρηματικό ποσό. 

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό το οποίο και κατασχέθηκε". Εξάλλου με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης  ιερέας ναού στη Θεσπρωτία, γνωστοποιεί και καταγγέλλει ταυτόχρονα ότι συγκεκριμένο άτομο κάνει  πολύ συχνά διαρρήξεις στην εκκλησία. 

Και απευθύνει έκκληση στις αρμόδιες αρχές να κάνουν κάτι ως προς την περίπτωση αυτή, γιατί η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.  

Στην τελευταία "εξόρμησή" του, λεφτά δεν βρήκε βέβαια, ωστόσο προκάλεσε, όπως σημειώνει ο εφημέριος, εκταταμένες ζημιές στις πόρτες και στο παγκάρι. Το "εντυπωσιακό" στην όλη υπόθεση είναι ότι ο φερόμενος ως δράστης παραδέχθηκε τη διάρρξη στον ιερέα του ναού! 

Φυσικά το ομολόγησε και στην αστυνομία. Αναφέρει συγκεκριμένα ο εφημέριος: "Διάρρηξη είχαμε αγαπητοί μου τα ξημερώματα Σαββάτου στον ιερό ναό με σοβαρές ζημίες στις πόρτες και το παγκάρι.


Δράστης γνωστός "άγνωστος", ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του.
Θερμά παρακαλώ τους φορείς και αρχές της πόλης να κάνουν κάτι γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως.Ελπίζουμε ως Εκκλησιαστική Επιτροπή να εισακουστούμε".
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Διαρρήξεις ναών στη Θεσπρωτία
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 763245080533719531
item