Η άθλια επίθεση στον Κώστα Μπακογιάννη και η απάντηση «σας έχω γραμμένους» Η άθλια επίθεση στον Κώστα Μπακογιάννη και η απάντηση «σας έχω γραμμένους» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η άθλια επίθεση στον Κώστα Μπακογιάννη και η απάντηση «σας έχω γραμμένους»

Η άθλια επίθεση στον Κώστα Μπακογιάννη και η απάντηση «σας έχω γραμμένους»

Χυδαία υβριστικά συνθήματα κατά του Παύλου Μπακογιάννη και φραστική επίθεση κατά του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη εξαπέλυσε ομάδα αναρχικών χθες το απόγευμα στα Εξάρχεια.

Ο Κώστας Μπακογιάννης πήρε μέρος το απόγευμα της Πέμπτης στην πορεία των κατοίκων των Εξαρχείων που διαμαρτύρονταν για τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην περιοχή.

Στα Εξάρχεια κουκουλοφόροι προκάλεσαν επεισόδια και μια ομάδα από αυτούς διέλυσε με συνθήματα και νεράντζια την συγκέντρωση των κατοίκων των Εξαρχείων. 

Μάλιστα, όπως ο ίδιος ο Κώστας Μπάκογιάννης αναφέρει σε ανάρτησή του «εκτόξευαν» συνθήματα κατά του νεκρού πατέρα του. «Σας έχω γραμμένους» απάντησε οργισμένος ο Κώστας Μπακογιάννης.

Δείτε την ανάρτησή του Κώστα Μπακογιάννη 

«Θεμιστοκλέους και Ακαδημίας. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων των Εξαρχείων για το δικαίωμά τους στην ασφάλεια. Σε εσάς που μας την πέσατε με συνθήματα για τον τάφο του πατέρα μου, σας έχω γραμμένους. 


Στους αρμόδιους που δεν μερίμνησαν, για ακόμη μία φορά, για την ασφάλεια των κατοίκων, ντροπή σας. 

Στους κατοίκους και τους καταστηματάρχες που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν, μπράβο για τη γενναιότητά σας. Αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε ΜΑΖΙ», έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης.

epirusblog.gr
5 of 5
Η άθλια επίθεση στον Κώστα Μπακογιάννη και η απάντηση «σας έχω γραμμένους»
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 479952238971557614
Σχόλια
item