Φυγάς τραγουδιστής με λυγμούς: Με βίαζε ένας ισοβίτης για αυτό απέδρασα

Φυγάς τραγουδιστής με λυγμούς: Με βίαζε ένας ισοβίτης για αυτό απέδρασα
Τη σιωπή του έσπασε ο φυγάς τραγουδιστής, ο οποίος δραπέτευσε το 1999 και έκτοτε ζούσε εκτός φυλακών ανενόχλητος, κάνοντας, μάλιστα και καριέρα, στις πίστες.
Ο φυγάς τραγουδιστής με τα χίλια πρόσωπα, που υποδυόταν τον γιο της Κορίνας Τσοπέη, μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους απέδρασε.
Με τρεμάμενη φωνή και με λυγμούς, ο φυγόδικος τραγουδιστής, ανέφερε ότι έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο κελί του από συγκρατούμενό του και αυτός ήταν ο λόγος που τελικά τον οδήγησε στην απόφαση να αποδράσει, όταν του δόθηκε άδεια.
Παράλληλα, ο φυγάς τραγουδιστής, λίγες ώρες αφότου ξεσπάθωσε εναντίον του και η Κορίνα Τσοπέη, μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ αντέκρουσε τους ισχυρισμούς κάποιων ότι τους αποσπούσε χρήματα και ότι παρουσιαζόταν ως γιος εφοπλιστή.
Ο φυγάς τραγουδιστής που έκανε όλα αυτά τα χρόνια τον τραγουδιστή και τον παρουσιαστή, αναφερόμενος στο πώς οδηγήθηκε στη φυλακή είπε: «Το αδίκημα συνέβη το 1999 όταν ήμουν 23 ετών και το 2002 φυλακίστηκα μετά από τελεσίδικη ποινή φυλάκισης περίπου τεσσάρων ετών. Μπαίνοντας στη φυλακή ξεκίνησα να εργάζομαι. 
Το αδίκημα είναι γνωστό και δεν θέλω να αναφερθώ για αυτό που έκανα τότε. Η Δικαιοσύνη καλά έκανε και με καταδίκασε, καθώς αυτή είναι η δουλειά της, αφού είχα μπλέξει με παρέες που δεν έπρεπε. 
Με έστειλαν στην πιο σκληρή φυλακή και δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό. Ήταν μια φυλακή που υπήρχαν μόνο βαρυποινίτες. Με έβαλαν στο ίδιο κελί με έναν κρητικό που εξέτιε ποινή δις ισόβια για τη δολοφονία τεσσάρων ανθρώπων».
Οσον αφορά τους λόγους για τους οποίους παραβίασε τους όρους της άδειάς του και απέδρασε, ο φυγάς τραγουδιστής, σε εμφανή συναισθηματική φόρτισε, είπε:«Την πέμπτη μέρα στη φυλακή βαρυποινίτης ήρθε στο κρεβάτι μου. Γυρίζω πίσω το χρόνο και αυτό μου κάνει κακό. 
Έκανα καιρό ψυχανάλυση για να το ξεπεράσω, δεν θέλω να το συζητάω αλλά πρέπει. 
Την πέμπτη μέρα που ήμουν στη φυλακή ο βαρυποινίτης που μοιραζόμασταν το κελί ήρθε στο κρεβάτι μου… Καταλαβαίνετε τι περνούσα πάνω από έναν χρόνο στη φυλακή και δεν μπορούσα να αντιδράσω γιατί ήταν βαρυποινίτης. 
Μου έλεγε να μην πω τίποτα σε κανέναν. Και άλλα παιδιά με συμβούλευσαν να μην μιλήσω και να μην πάω το θέμα στο πειθαρχικό. 
Αν σου βγει το όνομα στη φυλακή ότι είσαι “ρουφιάνος” θα σε ακολουθεί και έξω από τη φυλακή» και συμπλήρωσε ο τραγουδιστής φυγάς: «Μοναδικό όπλο που είχα ήταν η άδεια. Δεν ήθελα να αποδράσω… Όταν όμως μου έδωσαν την άδεια και βγήκα έξω, ανάσανα και δεν ήθελα να γυρίσω μέσα γιατί ήξερα τι θα συμβεί και πάλι. 
Ή θα γύριζα πίσω και θα ανεχόμουν την κατάσταση ή θα τον σκότωνα και θα ήμουν ακόμα στη φυλακή. Αν αυτό συνέβαινε στις μέρες μας θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. 
Ο βιασμός είναι έγκλημα, πολύ μεγάλο έγκλημα και ο λόγος που έγινα δημοσιογράφος ήταν για να καταφέρω να αντιμετωπίσω να αναδείξω το θέμα».
Στη συνέχεια ο φυγάς τραγουδιστής αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που ήρθαν στο φως, ότι αποσπούσε χρήματα από κάποιους ανθρώπους. «Λόγω της παρουσίασης εκπομπής που έκανα ήμουν μέσα στα φώτα της δημοσιότητας και έγραψα και ένα βιβλίο. 
Ήμουν και με ανθρώπους της αστυνομίας… Πάντα έβγαινα με το όνομα Δαναός. 
Αν λοιπόν εγώ είχα αυτή την παραβατική συμπεριφορά και ήξεραν όλοι το όνομά μου δεν καταλαβαίνω γιατί δεν γινόταν μηνύσεις ώστε να με συλλάβουν. Θα δώσει τις απαντήσεις και στο θέμα αυτό η δικηγόρος μου».
Στους ισχυρισμούς κάποιων ότι τους έπειθε ότι χρειάζεται οικονομική βοήθεια και αυτοί του έδιναν χρήματα ο φυγάς τραγουδιστής είπε:«Δεν είμαι πολιτικός για να πείθω τους ανθρώπους. 
Όποιος ήθελε μπορούσε να με βρει. Αν ήθελε να κάνει κάποιος καταγγελία μπορούσε να το κάνει. Έχω βρεθεί σε δύσκολες στιγμές και άνθρωποι με έχουν στηρίξει οικονομικά, δεν το κρύβω. Όχι όμως αυτό το πράγμα που βγαίνει προς τα έξω. 
Ήμουν ένας άνθρωπος χωρίς ταυτότητα και χωρίς ΑΜΚΑ και δεν μπορούσα να είχα πρόσβαση σε υπηρεσίες. Όλοι με ρωτούσαν πως πληρωνόμουν. Μου έκοβαν άλλοι μπλοκάκι και έπαιρνα τα χρήματα… Κάποιοι στενοί μου άνθρωποι ήξεραν την αλήθεια. 
Είμαι ειλικρινής και όταν κάνω λάθος το παραδέχομαι. Είμαι άνθρωπος. Δεν είμαι αυτό που βγαίνει προς τα έξω. Έχω μετανοιώσει για κάποια πράγματα όχι όμως για την απόδρασή μου».
Όσον αφορά στις καταγγελίες ότι δήλωνε γιος γνωστού εφοπλιστή απάντησε ο φυγάς τραγουδιστής:«Είναι ψέμματα… Ποτέ δεν είπα αυτό το πράγμα… Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Έχουν βγει πράγματα που δεν ισχύουν. Έχω κάνει λάθη αλλά όχι όλα αυτά που με κατηγορούν».
epirusblog.gr
5 of 5
Φυγάς τραγουδιστής με λυγμούς: Με βίαζε ένας ισοβίτης για αυτό απέδρασα
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 8036014915765331655
item