Δούκισσα Νομικού: Δηλώνει ευτυχισμένη και αποκαλύπτει τα μυστικά της εγκυμοσύνης της! Δούκισσα Νομικού: Δηλώνει ευτυχισμένη και αποκαλύπτει τα μυστικά της εγκυμοσύνης της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δούκισσα Νομικού: Δηλώνει ευτυχισμένη και αποκαλύπτει τα μυστικά της εγκυμοσύνης της!

Δούκισσα Νομικού: Δηλώνει ευτυχισμένη και αποκαλύπτει τα μυστικά της εγκυμοσύνης της!
Πιο ευτυχισμένη από ποτέ δηλώνει η Δούκισσα Νομικού, η οποία περιμένει πώς και πώς να αποκτήσει το δεύτερο παιδί της.
Η όμορφη παρουσιάστρια έγινε για πρώτη φορά μητέρα τον Μάρτιο του 2018 και σε μικρό μόλις διάστημα αποκαλύφθηκε η δεύτερη εγκυμοσύνη της. 
Εκείνη και ο σύζυγός της Δημήτρης Θεοδωρίδης ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο μωράκι τους, το οποίο μάλιστα θα είναι… κορίτσι! 
Οι δυο τους ζουν την απόλυτη ευτυχία και έχουν βρει ο ένας στον άλλον όλα όσα είχαν ονειρευτεί. Η κόρη τους θα ολοκληρώσει την οικογένειά τους και η Δούκισσα δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο χαρούμενη.
«Πετάω στα σύννεφα! Είμαι πολύ ευτυχισμένη! Ανυπομονώ να ζήσω το θαύμα για δεύτερη φορά!» δηλώνει γεμάτη χαρά στην εφημερίδα Real News για το ευχάριστο γεγονός. Όσοι γνωρίζουν την Δούκισσα και τον Δημήτρη ήξεραν ότι το ένα παιδί δεν θα τους αρκούσε. 
Άλλωστε η βασική προτεραιότητα της παρουσιάστριας ήταν πάντοτε η προσωπική της ζωή και η οικογένειά της. «Είμαι ήδη τεσσεράμισι μηνών! 
Ο Σάββας μας είναι ενός και υπάρχει και ένα μικρούλι που είναι 4,5 μηνών», δηλώνει η εγκυμονούσα μη μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό της.


Η Δούκισσα Νομικού είχε μια άκρως επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση, εξελισσόταν στην καριέρα της, άνθιζε σε κάθε της βήμα, κέρδιζε την αγάπη του κοινού σε ό,τι και αν επιχειρούσε, ωστόσο ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ήταν και θα είναι τα πάντα για εκείνη. 
Γι’ αυτό όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Σάββας, αφιερώθηκε πλήρως σε εκείνον και απείχε από επιλογή από τον τηλεοπτικό χώρο.
«Έγινα πιο τρυφερή, ακόμη πιο ευαίσθητη, κατάλαβα και αγάπησα περισσότερο τους γονείς μου, έγινα πρωινός τύπος χωρίς να γκρινιάζω. 
Ευτυχώς είμαι από τις τυχερές μανούλες, γιατί ο γιος μου είναι ένα πολύ εύκολο μωρό. Κοιμάται από δύο μηνών 12 ώρες το βράδυ, τρώει όλο του το φαγητό και γελάει συνέχεια. 
Η μόνη μου αγωνία είναι να είναι καλά», δήλωνε η Δούκισσα λίγο αφότου έγινε μητέρα για πρώτη φορά.Ο ερχομός της κόρης τους θα γεμίσει περισσότερη ευτυχία και γέλια το σπίτι και οι δυο τους ανυπομονούν να έρθει στον κόσμο και να χαρίσουν έτσι μια αδελφούλα στον μικρό Σάββα.

epirusblog.gr
5 of 5
Δούκισσα Νομικού: Δηλώνει ευτυχισμένη και αποκαλύπτει τα μυστικά της εγκυμοσύνης της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8562276020163955777
Σχόλια
item