Έκλεψε κάρτα ανάληψης και «σήκωσε» 8.500 ευρώ Έκλεψε κάρτα ανάληψης και «σήκωσε» 8.500 ευρώ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έκλεψε κάρτα ανάληψης και «σήκωσε» 8.500 ευρώ

creditcards

Από τον περασμένο Φεβρουάριο, που είχε διαρρήξει ένα διαμέρισμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, γύριζε σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας ένας 38χρονος Αλβανός και άδειαζε τον λογαριασμό του ιδιοκτήτη, χρησιμοποιώντας την τραπεζική κάρτα που είχε κλέψει για να κάνει αναλήψεις συνολικού ύψους 8.500 ευρώ!

Ο αλλοδαπός αδιαφορούσε αν τον κατέγραφαν οι κάμερες των τραπεζών, ωστόσο αυτές τον πρόδωσαν καθώς ταυτοποιήθηκε να κάνει αναλήψεις τις επίμαχες ώρες που χρησιμοποιούνταν η κλεμμένη κάρτα. 


Αυτοί που τον εντόπισαν, ήταν οι αστυνομικοί του τμήματος Καλλικράτειας στις Σέρρες, οι οποίοι τον συνέλαβαν όταν διαπίστωσαν ότι βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα!

Στην κατοχή του 38χρονου βρέθηκαν 1.760 ευρώ που εξακριβώθηκε ότι προέρχονταν από τις αναλήψεις με την κλεμμένη κάρτα και κατασχέθηκαν. 

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για την κλοπή, για την οποία είχε παρέλθει το αυτόφωρο, αλλά δεν απέφυγε τη σύλληψη για παράνομη παραμονή στη χώρα και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Σερρών κίνησε την διαδικασία της διοικητικής του απέλασης.

*** Δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει τις τραπεζικές κάρτες που είχε μέσα η τσάντα την οποία έκλεψε στις 31 Μαρτίου από ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στην Ιαλυσό της Ρόδου, μια 21χρονη Ελληνίδα η οποία έκανε με αυτές διάφορες συναλλαγές. 


Ωστόσο, ταυτοποιήθηκε από την έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.
epirusblog.gr
5 of 5
Έκλεψε κάρτα ανάληψης και «σήκωσε» 8.500 ευρώ
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 6711433938135651634
Σχόλια
item