Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια έχει κορμί "λαμπάδα" στα 36 της! Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια έχει κορμί "λαμπάδα" στα 36 της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια έχει κορμί "λαμπάδα" στα 36 της!Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια έχει κορμί "λαμπάδα" στα 36 της!
Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια μπορεί να έχει αποκτήσει τρία παιδιά, ωστόσο ακόμη έχει κορμί φέτες στα 36 της!

Πόσταρε μια φωτογραφία της με μαγιό στο Instagram και έκανε πανικό. 
Ο λόγος για την Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία μπορεί να έχει αποκτήσει τρία παιδιά, την Μάργκω, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο, ωστόσο δεν ξεχνάει την γυμναστική και για αυτό έχει αποκτήσει αυτό το σώμα "λαμπάδα". 
Η παρουσιάστρια, η οποία απέχει από την τηλεόραση για να αφοσιωθεί στην οικογένεια της, κάνει καθημερινή σκληρή γυμναστική για να είναι πάντα σε φόρμα.
Η Μαριέττα, απολαμβάνει τις διακοπές της στο Μαϊάμι και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφία της από την παραλία. Όπως ήταν επόμενο τα likes έπεσαν βροχή.
Μαριέττα Χρουσαλά σώμα
Εγκυμοσύνη έκπληξη στον ΣΚΑΙ! Ποια παρουσιάστρια είναι 7 μηνών;
Και όμως παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ είναι 7 μηνών έγκυος και δεν είχαμε πάρει χαμπάρι!
Η ευτυχισμένη μέλλουσα μανούλα μαζί με τον σύντροφό της, περιμένουν το πρώτο τους παιδί!
Το Βινύλιο είναι η late night εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, στην οποία τον πλαισιώνουν η γνωστή μας παρέα από το Ράδιο Αρβύλα, αλλά και ένα πέμπτο μέλος.
Η Βερονίκη Περγαντή
Η μοναδική γυναικεία παρουσία στην εκπομπή λέγεται Βερονίκη Περγαντή και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου στη Realnews, μαζί με τον σύντροφό της Λεωνίδα Δεδέογλου, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Εμείς να ευχηθούμε ό,τι καλύτερο!
epirusblog.gr
5 of 5
Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια έχει κορμί "λαμπάδα" στα 36 της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2110649922999930097
Σχόλια
item