Τι αναφέρουν τα ΜΜΕ του Ισραήλ για την «ΗΝΙΟΧΟΣ2019» ( video) Τι αναφέρουν τα ΜΜΕ του Ισραήλ για την «ΗΝΙΟΧΟΣ2019» ( video) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τι αναφέρουν τα ΜΜΕ του Ισραήλ για την «ΗΝΙΟΧΟΣ2019» ( video)

Τι αναφέρουν τα ΜΜΕ του Ισραήλ για την «ΗΝΙΟΧΟΣ2019» ( video)

Η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία, μαζί με πιλότους από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και αρκετές άλλες χώρες, πετούν στους ελληνικούς ουρανούς, ως μέρος της Iniohos 2019, της μεγαλύτερης στρατιωτικής άσκησης στην Ελλάδα.
Πιλοτικοί από την IAF συμμετέχουν στην Άσκηση που ξεκίνησε τη Δευτέρα στη βάση της Ανδραβίδας στην Πελοπόννησο και θα λήξει στις 12 Απριλίου μαζί με πιλότους από τα ΗΑΕ, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιταλία, την Κύπρο και σχεδόν ολόκληρη την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία στόλος.
«Ο στόχος της άσκησης είναι να παρέχει ρεαλιστική επιχειρησιακή κατάρτιση σε συνθήκες που μοιάζουν με ένα πολύπλοκο περιβάλλον μάχης πολλαπλών απειλών για τη μεγιστοποίηση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων της Πολεμικής Αεροπορίας» της Ελλάδος και των Συμμάχων της..
Σύμφωνα με αναφορές, στην  Iniohos 2019  οι Αποστολές περιλαμβάνουν τα αεροσκάφη F-16, F-35, F-4, M-2000, EMB-145H AEW & C, Tornado και Tanker. Το HAF πετάει έξι αεροσκάφη F-4E, 32 F-16C / D και έξι M2000. 
Το Ισραήλ συμμετέχει με 12 F-16 C / D / Is, οι Ιταλοί πετούν με έξι ECR / IDS Tornado, οι Αμερικανοί με 12 F-16 C / D και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα συμμετέχουν με έξι M2000-9s.
Στο πλαίσιο της Ασκήσεως  οι ισραηλινοί πιλότοι συμμετείχαν σε σχηματισμό επτά μαχητικών αεριωθούμενων αεροσκαφών αποτελούμενων από π F-35, F-4, M-2000 και Tornado που πετούσαν την κεντρική Αθήνα την περασμένη εβδομάδα
Σύμφωνα  με την ΠΑ της Ελλάδος  θα πραγματοποιήσει μια σειρά από αποστολές, όπως Offensive Air Operations (OCA), Air Operations (ADO), Counter Surface Force Operations (CSFO), συμπεριλαμβανομένης της Συμμετοχής Air Power σε Land Ops (APCLO) Συμβολή στις αποστολές Maritime Ops (APCMO), αποστολές RECCE, αποστολές κατά της μάχης και διάσωσης, αποστολές στόχων ευαίσθητων στο χρόνο, δυναμική στόχευση, αποστολές πτητικών αεροσκαφών υψηλής αξίας και αργή κίνηση.
«Δεδομένου του υψηλού επιπέδου του προσωπικού της HAF και της ικανότητάς μας να διεξάγουμε ασκήσεις που περιλαμβάνουν διάφορα οπλικά συστήματα σε μία από τις μεγαλύτερες περιοχές άσκησης στην Ευρώπη, το εγχείρημα INIOCHOS τείνει να γίνει μια από τις πιο ανταγωνιστικές ασκήσεις στην Ευρώπη και την περιοχή της Μεσογείου, και παρέχει στους συμμετέχοντες υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και μοναδική εμπειρία συμμετοχής »

veteranos.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τι αναφέρουν τα ΜΜΕ του Ισραήλ για την «ΗΝΙΟΧΟΣ2019» ( video)
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 4151074610037823407
Σχόλια
item