Γιάννενα: Σε εξέλιξη έργα 10 εκατ. ευρώ σε όλη την πόλη από τον Δήμο

Γιάννενα: Σε εξέλιξη έργα 10 εκατ. ευρώ σε όλη την πόλη από τον Δήμο
Με προϋπολογισμός που ξεπερνά τα 10 εκ. ευρώ υλοποιούνται αυτήν την περίοδο από τον Δήμο Ιωαννιτών έργα σε οδοποιία, πεζοδρόμια, σχολικές μονάδες, κοινόχρηστους χώρους και αθλητικές υποδομές. 
Σύμφωνα δε με τη δημοτική αρχή, η συντριπτική πλειοψηφία εξ’ αυτών χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους.
Στο πλαίσιο αυτό ένα ακόμα έργο πέρασε σε φάση υλοποίησης καθώς ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, υπέγραψε με τον ανάδοχο τη σύμβαση του έργου με τίτλο «Ανακατασκευή – βελτίωση οδικού δικτύου Δήμου Ιωαννιτών», προϋπολογισμού 610.000 ευρώ, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους.
Το έργο περιλαμβάνει εργασίες κατασκευής έργων υποδομής (οδοστρωσία, όμβρια) στην περιοχή του Κ. Νεοχωρόπουλου και ειδικότερα στις οδούς Τσεριτσάνων, Αγ. Λαύρας, Ηλ. Βενέζη, Πελασγών, Γλυκής,  Π. Πουλίδη, Δήλου, Λ. Σουλίου, Ι. Λόχου, Ευζώνων, Αρ. Έβανς, Γ. Αϊβατίδη και Δρ. Κλονάρη. 
«Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να επενδύει με βάση τον προγραμματισμό της στην συνεχή ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών με έργα σε κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα και σε κάθε γειτονιά του Δήμου Ιωαννιτών. 
Έχοντας πετύχει να εμφυσήσουμε μια νέα κουλτούρα στην κατασκευή των έργων, το ποιοτικό αποτύπωμα που αφήνουμε σε όλο τον Δήμο γίνεται εμφανές. 
Στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις, χρηματοδοτούμε έργα ουσίας για τους δημότες μας, παρεμβαίνοντας με ένα ευρύ φάσμα δράσεων.
Δεν σταματάμε όμως εδώ. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε καθημερινά στην κατεύθυνση αυτή και σύντομα, νέα σημαντικά έργα θα πάρουν το δρόμο τη συμβασιοποίησης κι άρα της υλοποίησης», δήλωσε μετά την υπογραφή της σύμβασης ο κ. Μπέγκας.
ΦΙΛΗΜΩΝ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ
ele.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Σε εξέλιξη έργα 10 εκατ. ευρώ σε όλη την πόλη από τον Δήμο
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8465468521865342548
item