Βικτώρια Καρύδα: Επέστρεψε στο Instagram μετά την δολοφονία του συζύγου της! Βικτώρια Καρύδα: Επέστρεψε στο Instagram μετά την δολοφονία του συζύγου της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βικτώρια Καρύδα: Επέστρεψε στο Instagram μετά την δολοφονία του συζύγου της!

Βικτώρια Καρύδα: Επέστρεψε στο Instagram μετά την δολοφονία του συζύγου της!
Σχεδόν τέσσερις μήνες έχουν περάσει από την δολοφονία του Γιάννη Μακρή.


Δολοφόνοι τον περίμεναν έξω από το σπίτι του, όπου μόλις έφτασε με το αυτοκίνητο του, τον σκότωσαν λίγα βήματα μακριά από την εξώπορτα. 
Η Βικτώρια Καρύδα - την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο My style rocks 1 - μετά τον θάνατο του συζύγου της έχει απομακρυνθεί από όλους και από όλα και ζει βουβά τον πόνο της. 
Μάλιστα, είχε απενεργοποιήσει τον λογαριασμό της στο Instagram γιατί κανείς δεν ήθελε να την ενοχλήσει.
Τέσσερις μήνες αργότερα, το μοντέλο επιστρέφει σιγά - σιγά στην καθημερινότητα της. Άνοιξε και πάλι τον λογαριασμό της, χωρίς ωστόσο, να κάνει κάποια ανάρτηση.
Βικτώρια Καρύδα λογαριασμός στο Instagram

Βικτώρια Καρύδα: Σε τραγική κατάσταση, μιλάει για πρώτη φορά! Τα λόγια της ανατριχιάζουν "Είμαι χάλια...!"

Ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την τραγική απώλεια του συζύγου της, μετά τη δολοφονία του...
Στις 31 Οκτωβρίου, ο επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής δολοφονήθηκε εν ψυχρώ, πέφτοντας νεκρός, έξω από το σπίτι του στην περιοχή της Βούλας. 
Σήμερα, λίγους μήνες μετά, η Βικτώρια Καρύδα μιλάει για πρώτη φορά μετά το δυσάρεστο συμβάν στο ένθετο "Secret" και στη Σάσα Σταμάτη.
«Είμαι χάλια. Έχασα τον άνθρωπό μου», είπε η ξανθιά καλλονή, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Η Αλεξάνδρα είναι χάλια. Είναι έξι χρονών και καταλαβαίνει τα πάντα», πρόσθεσε, περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που περνά και η κόρη της.
Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, μπορεί να γράφεται ότι η Βικτώρια σκέφτεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα μία για πάντα κι να πάει να ζήσει μόνιμα στην Αυστραλία, η ίδια ωστόσο για πρώτη φορά βάζει τέλος στις φήμες: «Δεν θα φύγω από την Ελλάδα. 

Γιατί να φύγω από το σπίτι μου; Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Είναι βλακείες αυτά που γράφουν και λένε», εξήγησε στο ένθετο, ανοίγοντας την καρδιά της για πρώτη φορά μετά το τραγικό συμβάν.
epirusblog.gr
5 of 5
Βικτώρια Καρύδα: Επέστρεψε στο Instagram μετά την δολοφονία του συζύγου της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1660759330588196792
Σχόλια
item