Ιωάννα Παππά: Η εγκυμοσύνη της πλέον φαίνεται και της πάει πολύ! Φωτογραφίες από βραδινή έξοδο

Ιωάννα Παππά: Η εγκυμοσύνη της πλέον φαίνεται και της πάει πολύ! Φωτογραφίες από βραδινή έξοδο
Την πιο γλυκιά και τρυφερή περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Παππά! Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της μωρό, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Πάντο. 
Η αγαπημένη ηθοποιός περιμένει με χαρά το μωρό που θα αλλάξει τη ζωή της και συμπληρώσει την ευτυχία της! 
Πριν λίγες μέρες η ηθοποιός βρέθηκε σε γνωστό restaurant στη οδό Κολοκοτρώνη όπου δείπνησε με την καλή της φίλη Θάλεια Ματίκα. 
Όπως μπορείς να διακρίνεις η εγκυμοσύνη της ηθοποιού άρχισε να φαίνεται και της πάει πολύ!
Θάλεια Ματίκα Ιωάννα Παππά
Η ηθοποιός με τον Νεκτάριο Σκαμνάκη
Η ίδια πρόσφατα δήλωσε στο περιοδικό People για τον ερχομό του μωρού στα 42 της χρόνια: «Έχει σημασία να σου ζητάνε να μιλήσεις για την επερχόμενη μητρότητα με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας. 
Κυρίως γιατί, ανεξαρτήτως εποχής, το να γίνει μια γυναίκα μητέρα εξακολουθεί να θεωρείται ότι ολοκληρώνει την ύπαρξή της ως ανθρώπου. 
Προσωπικά, δεν αγχώθηκα ποτέ σχετικά με το αν θα συνέβαινε σε μένα ή όχι. Όπως και με όλα σχεδόν τα μεγάλα ζητήματα της ζωής, η δική μου στάση είναι πως καθετί συμβαίνει ή δεν συμβαίνει για κάποιον λόγο. 
Ως εκ τούτου, δεν μου αρέσει να εκβιάζω τις καταστάσεις. Ειδικά ως προς τη μητρότητα, σέβομαι το αίσθημα της ματαίωσης που μπορεί να νιώσει μια γυναίκα αν δεν της προκύψει. 
Απλώς εγώ το έβλεπα πάντα ως το αποτέλεσμα μιας υγιούς σχέσης, μια συνειδητή επιλογή που προκύπτει όταν συντρέχουν και οι απαραίτητες προϋποθέσεις, που για τον κάθε άνθρωπο διαφέρουν. 
Αν δεν συνέβαινε λοιπόν σε μένα, θα το δεχόμουν και θα συνέχιζα αντλώντας χαρά και δύναμη από τα παιδιά που θα έβλεπα να γεννιούνται στο περιβάλλον μου. 
Το όποιο κενό μπορεί να προέκυπτε θα προτιμούσα και θα προσπαθούσα, αντί να με καθηλώσει, να αποτελέσει την αφορμή για ένα καινούριο ξεκίνημα».
tlife.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννα Παππά: Η εγκυμοσύνη της πλέον φαίνεται και της πάει πολύ! Φωτογραφίες από βραδινή έξοδο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1994132589727761400
item