Πρέβεζα: Ελ. Παναγιωταρέα...."Χρειαζόμαστε μια καθαρή μεγάλη νίκη στις Ευρωεκλογές για να πούμε ένα πειστικό και αξιόπιστο τέλος στη δημαγωγία και το λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ" Πρέβεζα: Ελ. Παναγιωταρέα...."Χρειαζόμαστε μια καθαρή μεγάλη νίκη στις Ευρωεκλογές για να πούμε ένα πειστικό και αξιόπιστο τέλος στη δημαγωγία και το λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ" | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Ελ. Παναγιωταρέα...."Χρειαζόμαστε μια καθαρή μεγάλη νίκη στις Ευρωεκλογές για να πούμε ένα πειστικό και αξιόπιστο τέλος στη δημαγωγία και το λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ"

Πρέβεζα: Ελ. Παναγιωταρέα...."Χρειαζόμαστε μια καθαρή μεγάλη νίκη στις Ευρωεκλογές για να πούμε ένα πειστικό και αξιόπιστο τέλος στη δημαγωγία και το λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ"
Μια καθαρή και μεγάλη νίκη στις Ευρωεκλογές, προκειμένου να μπει τέλος στη δημαγωγία και το λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από την Πρέβεζα η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Ελένη Παναγιωταρέα.
Η κα Παναγιωταρέα επισκέφτηκε την Πρέβεζα το πρωί του Σαββάτου και παρέθεσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ πλαισιωμένη από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Νίκο Τζίμα, το βουλευτή Στέργιο Γιαννάκη και τον αναπληρωτή γραμματέα οργανωτικού της ΝΔ Γιάννη Δαρδαμάνη.
IMG 1025
“Ο κ. Μητσοτάκης ήθελε στο ευρωψηφοδέλτιο να υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα στην ανανέωση που είναι πάρα πολύ σημαντική γιατί όλοι θέλουν να ακούσουν και να δουν νέους ανθρώπους και να δουν τι φέρνουν αυτοί στην πολιτική της χώρας. 
Ταυτόχρονα φυσικά βασιζόμαστε στην εμπειρία και σε όλους αυτούς που έχουν δώσει μάχες για τη Νέα Δημοκρατία και συνεχίζουν αν τις δίνουν. 
Εγώ είμαι από τις 15 που ανακοινωθήκαμε και τώρα έχουμε τον πολύ σκληρό αγώνα. Σημασία έχει ότι είμαστε μια ομάδα και στις Ευρωεκλογές και τις βλέπουμε ως ένα δημοψήφισμα. 
Χρειαζόμαστε μια καθαρή μεγάλη νίκη για να πούμε ένα πειστικό και αξιόπιστο τέλος στη δημαγωγία και το λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ. 
Δεν θέλω να μπω σε μια μεγάλη ανάλυση του τι έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη χώρα, νομίζω το βιώνει ο καθένας καθημερινά. Τι έχει κάνει στην οικονομία, τι έχει κάνει στην κοινωνία, τι έχει κάνει στις σχέσεις της χώρας με τους γείτονες και όχι μόνο. 
Εμείς θεωρώ ότι ζητάμε τη θετική ψήφο των πολιτών και όχι την αρνητική ψήφο του ΣΥΡΙΖΑ. Και ζητάμε τη θετική ψήφο γιατί πραγματικά έχουμε καταρτίσει ένα πολύ σοβαρό πρόγραμμα για την ανόρθωση της οικονομίας, πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για τις υποδομές το οποίο θα είναι πολύ χρήσιμο για την Περιφέρεια της Ηπείρου. 
Όλα τα προγράμματα, όλες οι σκέψεις είναι ποσοτικοποιημένες, δεν υπάρχει  τίποτα στον αέρα, δεν έχουμε ακούσει καμία πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ και είμαστε κάποιους μήνες πριν τις εκλογές” είπε μεταξύ άλλων η υποψήφια Ευρωβουλευτής σημειώνοντας πως η Νέα Δημοκρατία είναι το πιο φιλοευρωπαϊκό κόμμα της χώρας.
“Είναι το κόμμα που μας έβαλε στην ΕΟΚ το 1981 ενάντια στις αντιδράσεις όλων των άλλων κομμάτων, το κόμμα που το 1993 υπέγραψε τη συνθήκη του Μάαστριχτ και άνοιξε το δρόμο για την ένταξή μας στην Ευρωζώνη και το κόμμα που πριν από 4 χρόνια έβαλε πλάτη για να μείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη, γιατί όπως θυμόσαστε τα δημοψηφίσματα και οι τυχοδιωκτισμοί του ΣΥΡΙΖΑ μας έδειχναν την πόρτα προς την έξοδο. 
Πέρα από αυτά, οι θέσεις μας για τη δίκαιη μεταρρύθμιση της Ευρωζώνης, για την ολοκλήρωση της τραπεζικής ένωσης και για μία σειρά από μέτρα κοινωνικής προστασίας πιστεύω ότι πρέπει να ακουστούν στην Ευρώπη και πρέπει να τις συνδιαμορφώσουμε άνθρωποι που έχουμε στόχο και όραμα” κατέληξε η κα Παναγιωταρέα.

Πολυμέσα

cebook Twitter google_plus


epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ελ. Παναγιωταρέα...."Χρειαζόμαστε μια καθαρή μεγάλη νίκη στις Ευρωεκλογές για να πούμε ένα πειστικό και αξιόπιστο τέλος στη δημαγωγία και το λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ"
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 9114036189351385034
Σχόλια
item