Θεσπρωτία: Συνάντηση του Υποψήφιου Δημάρχου Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κ. Αλέκο Πάσχο .

Θεσπρωτία: Συνάντηση του Υποψήφιου Δημάρχου Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κ. Αλέκο Πάσχο .
Στα πλαίσια των επαφών με φορείς και συλλόγους, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου κ. Γιάννης Καραγιάννης, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, όπου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Αλέκο Πάσχο. 

Την συνάντηση απασχόλησαν θέματα της επιχειρηματικής κοινότητας, του πρωτογενή τομέα, του τουρισμού, τα προγράμματα χρηματοδότησης που είναι σε εξέλιξη καθώς και όσα αναμένονται να εκδοθούν άμεσα. 

Πιο συγκεκριμένα και μεταξύ άλλων, οι δύο άντρες συζήτησαν: 
- για την δημιουργία ενός στρατηγικού πλάνου προώθησης των προγραμμάτων χρηματοδότησης της επιχειρηματικής κοινότητας του Δήμου Σουλίου με σκοπό αφενός την εξωστρέφεια των υφιστάμενων επιχειρήσεων, αφετέρου για την δημιουργία νέων επιχειρήσεων σε όλη την περιφέρεια του Δήμου 
- για την το Εμπορευματικό Κέντρο στην Γκρίκα 
- για την δημιουργία μιας στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ Δήμου Σουλίου και Επιμελητηρίου για την προώθηση του Εναλλακτικού Τουρισμού 
- για την ανάδειξη του πεζοδρόμου της Παραμυθάς ως εμπορικός χώρος με την εμπλούτιση και τοποθέτηση ντόπιων πιστοποιημένων τοπικών προϊόντων 
- για το Ιστορικό Κέντρο Παραμυθιάς και πως μπορεί αυτό να υλοποιηθεί και να αναβαθμίσει την πόλη 
- για τους κάμπους Παραμυθιάς και Αχέροντα και για το πως μπορούν να γίνουν πρωτοστάτες της ανάπτυξης του πρωτογενή τομέα 
- και για την δημιουργία brand name, τόσο για το Ηρωικό Σούλι και τον Μυθικό Αχέροντα όσο για την Παραμυθιά του εμπορίου της τέχνης, της εκπαίδευσης και του πολιτισμού. 

DSC_0006
 
Με αφορμή την συνάντηση αυτή, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου κ. Γιάννης Καραγιάννης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κ. Αλέκος Πάσχος, δήλωσαν σχετικά: 

Αλέκος Πάσχος 

«Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας θα σταθεί στρατηγικός εταίρος σε κάθε προσπάθεια όποιας Δημοτικής Αρχής προκύψει μετά τις εκλογές, με σκοπό την εξωστρέφεια του Δήμου Σουλίου. Θα είμαστε συμπαραστάτες τόσο με την τεχνογνωσία μας όσο και με όλα τα εργαλεία που έχουμε αναπτύξει σαν οικονομικός φορέας, για να δούμε τον Δήμου Σουλίου όπως ονειρευόμαστε». 

Γιάννης Καραγιάννης 

«Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τους προβληματισμούς μας καθώς και τις ιδέες μας, με τον κατεξοχήν αντιπροσωπευτικό φορέα της επιχειρηματικής κοινότητας της Θεσπρωτίας. 

Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική με στοιχεία εφαρμόσιμα που μπορούν να δώσουν την πολυπόθητη ανάπτυξη στον Δήμο μας. 

Η ομάδα μας θα επεξεργαστεί όλες τις λεπτομέρειες που έπεσαν στο τραπέζι με στόχο την ένταξη τους στις υλοποιήσιμες προγραμματικές θέσεις μας, ενώ από την επόμενη ημέρα των εκλογών ως νέα Δημοτική Αρχή, δεσμευόμαστε πως θα δημιουργήσουμε μια μόνιμη ομάδα συνεργασίας με τα στελέχη του Επιμελητηρίου, έτσι ώστε να αλλάξουμε την επιχειρηματική εικόνα του Δήμου Σουλίου». 

Οι επαφές του Υποψήφιου Δημάρχου Σουλίου κ. Γιάννη Καραγιάννη με φορείς και συλλόγους, θα συνεχιστεί όλο το επόμενο χρονικό διάστημα
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Συνάντηση του Υποψήφιου Δημάρχου Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κ. Αλέκο Πάσχο .
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 3547769472475546110
item