Τζανακόπουλος: Η δημοσκοπική διαφορά υπάρχει μόνο στη φαντασία του κ. Μητσοτάκη και των αυλικών του Τζανακόπουλος: Η δημοσκοπική διαφορά υπάρχει μόνο στη φαντασία του κ. Μητσοτάκη και των αυλικών του | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τζανακόπουλος: Η δημοσκοπική διαφορά υπάρχει μόνο στη φαντασία του κ. Μητσοτάκη και των αυλικών του

Τζανακόπουλος: Η δημοσκοπική διαφορά υπάρχει μόνο στη φαντασία του κ. Μητσοτάκη και των αυλικών του
Η δημοσκοπική διαφορά υπάρχει μόνο στη φαντασία του κ. Μητσοτάκη, των αυλικών του και των ΜΜΕ που τον στηρίζουν, υποστηρίζει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σε συνέντευξή του.
Ο υπουργός Επικρατείας, σε συνέντευξη στη Real News, δήλωσε ότι η πλειονότητα των δημοσκοπήσεων πλέον δενa αποσκοπούν στην αποτύπωση της πολιτικής πραγματικότητας, αλλά χρησιμοποιούνται ως επικοινωνιακά εργαλεία σε κομματικά και εκδοτικά επιτελεία.
«Δεν γνωρίζω αν υπάρχει αντίστοιχο παράδειγμα διεθνώς όπου για 6 συνεχόμενα χρόνια να διαπιστώνονται τόσο ακραίες αποκλίσεις ανάμεσα στις μετρήσεις και στο τελικό αποτέλεσμα της κάλπης. 
Με αυτή την έννοια, δεν αισθανόμαστε την ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ να καλύψει μια υποτιθέμενη διαφορά 5, 10, 15 μονάδων που υπάρχει μόνο στη φαντασία του κ. Μητσοτάκη, των αυλικών του και των ΜΜΕ που τον στηρίζουν», συμπλήρωσε ο κ. Τζανακόπουλος και διερωτήθηκε ποια θα είναι η αντίδραση στο στρατόπεδο της ΝΔ, όταν αποδειχθεί ότι τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πρώτη πολιτική δύναμη στη χώρα.
Ο υπουργός Επικρατείας κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για επιχείρηση παραπλάνησης του ελληνικού λαού, αναφορικά με το θέμα των πρωτογενών πλεονασμάτων. 
«Αν κάποια κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να μειώσει τα πρωτογενή πλεονάσματα προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας, αυτή είναι μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα», πρόσθεσε.
Αναφερόμενος στο πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη τόνισε ότι πρόκειται για «ακραία πολιτική που επιθυμεί την επιστροφή της χώρας στην πιο μαύρη μνημονιακή περίοδο».
Για το νέο πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι θα ψηφιστεί σύντομα από την ελληνική Βουλή, όταν ολοκληρωθεί η τεχνική του επεξεργασία σε συνεννόηση με τους εποπτικούς θεσμούς.

epirusblog.gr
5 of 5
Τζανακόπουλος: Η δημοσκοπική διαφορά υπάρχει μόνο στη φαντασία του κ. Μητσοτάκη και των αυλικών του
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 3622824682009374439
Σχόλια
item