«Αστέρας» του υποκόσμου στην Αυστραλία ο τραυματίας από την έκρηξη στη Γλυφάδα

«Αστέρας» του υποκόσμου στην Αυστραλία ο τραυματίας από την έκρηξη στη Γλυφάδα

Ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του υποκόσμου στην Αυστραλία περιγράφουν τα μέσα ενημέρωσης της Αυστραλίας τον 56χρονο που τραυματίσθηκε όταν έγινε έκρηξη στην μερσέντες που οδηγούσε, σήμερα το πρωί στη Γλυφάδα. 

Ο 56χρονος Α.Μ. που είναι αυστραλός υπήκοος με καταγωγή από τον Λίβανο φέρεται να είχε φύγει από την Αυστραλία περίπου το 2014. 

Στην Ελλάδα βρισκόταν τα δύο τελευταία χρόνια και ζούσε στη Γλυφάδα - «τα ελληνικά Χάμπτονς», όπως γράφουν χαρακτηριστικά τα μέσα ενημέρωσης της Αυστραλίας. Σύμφωνα μ' αυτά μάλιστα, ο Α.Μ. φέρεται να είχε δοσοληψίες με την ρωσική μαφία. 

Ο 56χρονος υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει την Αυστραλία μετά το ξέσπασμα «εμφυλίου» στη διαβόητη συμμορία μηχανόβιων κακοποιών Comanchero, στην οποία το «δαχτυλίδι» της αρχηγίας κέρδισε ο Νικ Μάρεϊ έναντι του Α.Μ. αφού μαζί του τάχθηκαν οι παλαιότεροι της συμμορίας, ενώ το «νέο αίμα» συντάχθηκε με τον Μάρεϊ. 

Ο εμφύλιος μάλιστα ήταν αιματηρός και είχε απ΄όλα: απόπειρες δολοφονιών, καμμένα σπίτια και αυτοκίνητα, πυροβολισμούς- με απώλειες και από τα δύο στρατόπεδα. 

Μάλιστα, άνθρωποι του 56χρονου επιχείρησαν να σκοτώσουν τον Μάρεϊ, τον «γάζωσαν» στο θώρακα μέσα σε κατάστημα που διατηρούσε ωστόσο επέζησε και επικράτησε. 

Ο Α.Μ. ήταν επικεφαλής των Comancheros Victorian από το 2013 μέχρι το 2014 οπότε κι έφυγε από τη χώρα. 

Παρά το γεγονός ότι είναι στην Ελλάδα εδώ και δύο χρόνια, η αστυνομία της Αυστραλίας υποστηρίζει ότι ο Α.Μ. εξακολουθεί να ασκεί επιρροή στους Comancheros.  

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Heraldsun, ο Α.Μ. που έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης δέκα ετών για διακίνηση ηρωίνης, φέρεται να είχε σχέσεις και με εμπόριο όπλων. 

ekrixi_glyfada_thima_in
epirusblog.gr
5 of 5
«Αστέρας» του υποκόσμου στην Αυστραλία ο τραυματίας από την έκρηξη στη Γλυφάδα
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 3995769659681304212
item