Νότης Σφακιανάκης: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή! Νότης Σφακιανάκης: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νότης Σφακιανάκης: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή!

Νότης Σφακιανάκης: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή!
Για πρώτη φορά έρχεται στο φως της δημοσιότητας το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει χρόνια τώρα ο Νότης Σφακιανάκης!

Η Ναταλία Γερμανού, στην σημερινή της εκπομπή, μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα που βασανίζει τον τραγουδιστή! 
Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως ο Νότης δεν μπορεί να κοιμηθεί γιατί δεν βασανίζεται απλά από αυπνίες αλλά από κάτι περισσότερο, μη γνωρίζοντας και η ίδια τον επιστημονικό όρο που χρησιμοποιείται για την πάθηση αυτή!
Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Νότης Σφακιανάκης: Η απάντηση κόλαφος για τον καυγά με την Πάολα!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον καυγά μεταξύ του Νότη Σφακιανάκη και της Πάολα!
Μέχρι στιγμής είχε ακουστεί μόνο η πλευρά της τραγουδίστρια αλλά τώρα, λίγο 24ωρα μετά την αποκάλυψη όλου αυτού, ο τραγουδιστής σπάει την σιωπή του και αποκαλύπτει πως έγιναν τα πράγματα από την δική του πλευρά.
Συγκεκριμένα, άτομο από το φιλικό και πολύ κοντινό περιβάλλον του τραγουδιστή παρουσίασε τα πράγματα εντελώς διαφορετικά από την εκδοχή της Πάολα αναφέροντας πως δεν υπήρξε καυγάς και πως ο Νότης όμορφα και με ηρεμία προσπάθησε να πει στην Πάολα πως ενοχλείται από τα πάρτι που κάνει στο καμαρίνι της ενώ αυτός προσπαθεί να κοιμηθεί.
Τέλος, τονίστηκε πως η τραγουδίστρια έδειξε εντελώς αντιεπαγγελματική συμπεριφορά όταν την τελευταία της ημέρα στην πίστα διέκοψε το πρόγραμμά της κι αντί να τελειώσει την προκαθορισμένη ώρα - δηλαδή 3 το πρωί - κατέβηκε με δική της πρωτοβουλία στις 2:00.
Δείτε όσα ακριβώς αναφέρθηκαν με κάθε λεπτομέρεια στο παρακάτω βίντεο:

epirusblog.gr
5 of 5
Νότης Σφακιανάκης: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 178388964603491610
Σχόλια
item