Γιάννενα: ΓΙΑΝΝΙΩΤ’ΚΟ- ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Γιάννενα: ΓΙΑΝΝΙΩΤ’ΚΟ- ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: ΓΙΑΝΝΙΩΤ’ΚΟ- ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Γιάννενα: ΓΙΑΝΝΙΩΤ’ΚΟ- ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Το «Γιαννιώτ΄κο» ήρθε για να μείνει και κάθε μέρα κερδίζει όλο και περισσότερους καταναλωτές που το επιλέγουν γιατί είναι συνώνυμο της ποιότητας. 

Φρέσκο γάλα και γιαούρτι, με τη σφραγίδα τοπικών παραγωγών, των κτηνοτρόφων των Ιωαννίνων, στη διάθεση των καταναλωτών κάθε μέρα! 

Το "Γιαννιώτ΄κο", αποτέλεσμα της επίμονης προσπάθειας της Κίνησης Κτηνοτρόφων Ιωαννίνων, προσφέρει φρέσκα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε σε όλα τα σούπερ μάρκετ καθώς και όλο το 24ωρο στον αυτόματο πωλητή στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων. 

Γάλα Αγελαδινό πλήρες και ελαφρύ, γάλα Κατσικίσιο το μοναδικό φρέσκο στο είδος του, γάλα πρόβειο και το υπέροχο σοκολατούχο που κερδίζει μικρούς και μεγάλους για την γεμάτη γεύση του. 

Το ξινόγαλο δροσιστικό και υγιεινό ενώ το δικό του κοινό έχει το Κεφίρ και Κεφίρ με ρόδι. Από 100% φρέσκο γάλα γίνονται τα γιαούρτια αγελάδος και πρόβειο ευρωπαϊκού και παραδοσιακού τύπου. 

Γεύση που «αποτυπώνεται» στον ουρανίσκο και σε ταξιδεύει στην μοναδικότητα της Ηπείρου και των προϊόντων της. Προϊόντα που παράγονται από Γιαννιώτες για Γιαννιώτες! 

Με στόχο διπλό: Από τη μία προσφέρουν προϊόντα υψηλής ποιότητας στους καταναλωτές κι από την άλλη επιδιώκουν και πετυχαίνουν την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα. Γιαννιωτ’ κο. Απλά δοκιμάστε το!


epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: ΓΙΑΝΝΙΩΤ’ΚΟ- ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 9119699712685715208
Σχόλια
item