Τζένη Μπότση: Η γυμνή φωτογράφηση που αρνήθηκε να κάνει και η σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί! Τζένη Μπότση: Η γυμνή φωτογράφηση που αρνήθηκε να κάνει και η σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τζένη Μπότση: Η γυμνή φωτογράφηση που αρνήθηκε να κάνει και η σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί!

Τζένη Μπότση: Η γυμνή φωτογράφηση που αρνήθηκε να κάνει και η σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί!
Η Τζένη Μπότση είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Μία ιδιαίτερα αγαπητή παρουσία στον χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου, ενώ έχει πολλές και επιτυχημένες συνεργασίες στον ενεργητικό της. 
Φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα την Φριτέζα» όπου υποδύεται την πληθωρική Φάλον.
Η αγαπημένη ηθοποιός, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στο «Tv Έθνος» και μεταξύ άλλων μίλησε στον Αλέξη Μίχα για την γυμνή φωτογράφιση που αρνήθηκε να κάνει, την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί και τις φιλίες που έχει κάνει από τον χώρο της showbiz.
Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:
Είχα διαβάσει σε συνέντευξη σας ότι σας είχε προταθεί και γυμνή φωτογράφηση για 15 εκατομμύρια δραχμές. Μεγάλο ποσό για εκίνη την εποχή και μάλιστα τότε που οι περισσότερες πρωταγωνίστριες έκαναν τολμηρές φωτογραφήσεις. Γιατί δεν το κάνατε;
Γιατί ήταν λίγα τα χρήματα(γέλια). Πλάκα κάνω. Έχει να κάνει και αυτό με την διαχείριση που ανέφερε νωρίτερα. Δεν μπορούσα να το κάνω.
Ήσασταν από τις πρώτες Ελληνίδες που μιλήσατε ανοιχτά για την σεξουαλική παρενόχληση που δεχτήκατε, σε μία περίοδο μάλιστα που το θέμα δεν είχε «σηκωθεί» τόσο στην επικαιρότητα. Πως αποφασίσατε να το κάνετε;
Ουσιαστικά δεν έχω μιλήσει και δεν θέλω να επανέρχομαι στο θέμα. Γιατί μετά θα λένε «γιατί δεν βγαίνεις και δεν λες ποιος είναι;». Ξέρουν ποιος είναι. Όλοι ξέρουν ποιος είναι.
Συνάδελφοι σας σας έχουν εξομολογηθεί παρόμοια περιστατικά και, αν ναι, τι τις συμβουλεύετε;
Βεβαίως και μου έχουν αναφέρει. Όλο αυτό είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα. Και εμένα που μίλησα βγήκαν κάποιοι και με κατηγόρησαν. Όταν έναν άνθρωπο που έχει υποστεί κάτι τέτοιο τον κατηγορείς με οποιονδήποτε τρόπο, είναι λάθος. 
Δεν είναι εύκολο… Δεν έχει γίνει στο συγκεκριμένο θέμα μία πρώτη εξομολόγηση. Να ανοίξει ένας ασκός που δεν ξέρω που θα σταματήσει.
Είστε πολύ καλή φίλη με την Έλλη Κοκκίνου και τον Παύλο Σταματόπουλο. Είναι δύσκολες οι φιλίες μεταξύ αναγνωρίσισμων προσώπων και σας ρωτάω γιατί μπορεί να υπεισέλθουν τρίτοι παράγοντες…
Για τα πρόσωπα που αναφέρετε είναι πολύχρονη και δοκιμασμένη φιλία. Όχι, δεν τίθενται τέτοια θέματα. Είμαι περήφανη για τους φίλους μου.

epirusblog.gr
5 of 5
Τζένη Μπότση: Η γυμνή φωτογράφηση που αρνήθηκε να κάνει και η σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2564421461513824302
Σχόλια
item