Εβελίνα Παπούλια: «Έπαθα κατάθλιψη από την επιτυχία των Δύο Ξένων»

Εβελίνα Παπούλια: «Έπαθα κατάθλιψη από την επιτυχία των Δύο Ξένων»
Η Εβελίνα Παπούλια είναι μία πολύ δυναμική παρουσία στον χώρο του θεάματος. 
Από τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα, ξεχώρισε όχι μόνο για την εντυπωσιακή εμφάνιση της αλλά και για το υποκριτικό ταλέντο της, το οποίο καθήλωνε τους τηλεθεατές. 
Η όμορφη ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό People για τη σχέση της με τους θαυμαστές της, τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και για την λανθασμένη άποψη που έχουν μερικοί για τον χαρακτήρα της.
Έχεις χάσει την ησυχία σου από ενοχλητικούς θαυμαστές, αυτούς που λέμε «stalkers»;
Μου έχουν συμβεί τα πάντα. Από το να βλέπω τον ίδιο άνθρωπο κάθε τρεις και λίγο μπροστά μου – στην παράσταση, στο γύρισμα, στο σούπερ μάρκετ – μέχρι να κόβουν αποσπάσματα από την Βίβλο και να τα αφήνουν στο αμάξι μου γράφοντας από πίσω μηνύματα έρωτα ή μίσους.
Αυτά συνέβαιναν κυρίων την εποχή των «Δύο Ξένων»;
Όχι και μετά! Για να μην σου πω, κυρίως μετά!


















Και πως τελείωσε το stalking; Απευθύνθηκες στην αστυνομία;
Τις περισσότερες φορές το διαχειρίστηκα ήρεμα. Μόνο μία φορά λειτούργησα αλλιώς, γιατί ήταν βίαιος ο συγκεκριμένος. Όχι με αστυνομία, «καθάρισα» μόνη μου. Ήταν ένας που δεν με άφηνε να μπω στο αυτοκίνητο. 
Κοπανούσε την πόρτα, έριχνε μπουνιές και κλοτσιές, έβριζε, ούρλιαζε ότι με θέλει και κάτι τέτοια κουφά. 
Κάποια στιγμή άνοιξα την πόρτα του αυτοκινήτου, μπήκα αμέσως μέσα και, όπως πήγε να σκύψει, του ήρθε η πόρτα στο κεφάλι. Το εμπνεύστηκα μάλλον από κάποια ταινία που είχα δει.
Αυτό τώρα, που έχεις χτίσει ένα όνομα και μία πορεία στον χώρο. Συνέβαινε όμως το ίδιο και στις αρχές;
Δεν θυμάμαι στην αρχή της καριέρας μου να με έχει κάνει κάποιος να αισθανθώ άβολα! 
Ούτε αντιπάθειες έχω στον χώρο ούτε εχθρούς. Τουλάχιστον φανερούς… Πιστεύω πως ως χαρακτήρας δεν είμαι καθόλου ανταγωνιστική, οπότε ίσως να μην προκαλώ τέτοιου είδους αντιδράσεις.
Έχεις χιούμορ. Φαντάζομαι ότι σου λένε συχνά εκ πρώτης όψεως δείχνεις αυστηρή και απόμακρη, κάτι που γνωρίζοντας σε καλύτερα επιβεβαιώνω πως δεν ισχύει.
Είναι αλήθεια ότι το έχω ακούσει πολλές φορές, αλλά δεν είμαι αυστηρή καθόλου. Είναι η φιγούρα μου τέτοια, το καλούπι. 
Δεν ξέρω, μπορεί να μου έχει μείνει κατάλοιπο από τον χορό. Γιατί οι χορεύτριες, έχουν ένα στήσιμο σώματος που μπορεί να μεταφράζεις ως «σνομπ». Αλλά δεν είμαι σνομπ, το αντίθετο είμαι πολύ χύμα.
Επίσης, όση ώρα μιλάς, στο νου μου έρχεται η «Μαρίνα Κουντουράτου» από τους Δύο Ξένους. Θα ήθελες να ξανά ζήσεις μία τόσο σαρωτική επιτυχία;
Γιατί όχι; Ευπρόσδεκτη, Η επιτυχία των Δύο Ξένων με βρήκε ανυποψίαστη γιατί τότε ήταν ολοκαίνουρια. Θυμάμαι ότι με την σειρά κλείστηκα στον εαυτό μου, έπαθα κατάθλιψη. Δεν το άντεχα όλο αυτό, ήταν κάτι πολύ έντονο. 
Σκέψου ότι για μία απόσταση δέκα λεπτών μπορεί να χρειαζόμουν μία ολόκληρη ώρα, από τον κόσμο που με σταματούσε συνεχώς στο δρόμο. 
Υπήρχε μία έκσταση. Δικαίως, γιατί ήταν ένα καλοφτιαγμένο σίριαλ. Μέχρι και σήμερα, ανάλογες κωμωδίες βγαίνουν σπάνια στην τηλεόραση.
Με τον Ανδρέα Γεωργίου θα συνεχιστεί η συνεργασία σας; Έχουν ακουστεί ήδη τα πρώτα ονόματα που «έκλεισαν» για τις νέες του σειρές;
Είναι χαρά μου να δουλεύω με τον Ανδρέα Γεωργίου, την Βάνα Δημητρίου και τον Κούλλη Νικολάου γιατί είναι σοβαροί άνθρωποι στην δουλειά τους, 
Δεν έχουμε συζητήσει αν θα συνεργαστούμε μετά το τέλος του Τατουάζ. Με τον Γεωργίου έχουμε κλείσει έναν κύκλο συνεργασίας έξι χρόνων, αγαπιόμαστε πολύ, αλλά, ενδεχομένως, είναι σημαντικό κομμάτι της ανανέωσης για όλους. 
Ήδη έχουμε κάνει δύο σειρές μαζί που πήγαν εξαιρετικά. Το να κάνουμε και μία τρίτη είναι λίγο δύσκολο, γιατί θα σου πει κι ο άλλος «Τι το έχετε κάνει εκεί μέσα οικογένεια;»

epirusblog.gr
5 of 5
Εβελίνα Παπούλια: «Έπαθα κατάθλιψη από την επιτυχία των Δύο Ξένων»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6821014597855907743
item